Elmerjek egyedül utazni busszal Romániába?
Nem írtad, fiú vagy, vagy lány. Én a nyáron készülök Romániába Erdélybe. Én 50 éves krapek vagyok és megyek oda. Biztonságosan elviszlek oda autóval. Nem kell félned semmitől sem és "átadlak" ott aki vár Rád. Természetesen nem 11 óra alatt érünk oda. Az hosszú lenne nagyon.
Szia.
Én voltam már hosszú buszutazáson, több mint 24 óráson is, de nem egyedül. A leghosszabb út, amit egyedül megtettem az a 3 és fél óra (kb) Budapestről le Fonyódra vonattal. Meg Londonból Ferihegyre, ami 2 óra, plusz a terminál, ahol várni kell. Ennyi.
Mindenhová megyek valakivel, haverok, mivel jogsim nincs, ezért ha kocsival akarok eljutni valahová, akkor valakinek vezetnie is kell azt az autót.
Mellesleg én a helyedben biztos, hogy keresnék valakit, aki elkísér. Nem tudom, hogy milyen busszal is mész, de hát... Biztos lesznek nem kívánatos személyek is rajta. Sőt, ha nem reggel indulsz, akkor tuti, hogy este is lesz utazás, tekintve, hogy 11 órás az utad, ami ugye egy fél nap.
Nos, jó utazást! Remélem túléled (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!