Hova utaznatok Februar kozepen? Parommal es 1.5 kislanyomal mennenk.
Figyelt kérdés
Lenyeg hogy meleg legyen,lehessen furdeni,napozni es ne legyen nagyon messze.Ha van konkret hely es szalloda azt is leirnatok!2010. júl. 12. 00:34
1/2 anonim válasza:
Legyen olcsó, jó és gyors is? :-P Ilyen nincs. Február közepén csak messze van meleg: legközelebb pl Egyiptomban vagy a Kanári-szigeteken. Hidd, el utánajártam, amikor februári nászutat szerveztem.
2/2 anonim válasza:
Februar kozepen szerintem meg nem olyan kellemes furodni egyiptomban sem, vagy a kanari-szigeteken. inkabb kirandulashoz jo. Furdeshez meg messzebb kell menni. Januarban pl Tuneziaban meg farmerban, dzsekiben voltam, Marokkoban januar vegen-febr. elejen zuhogott az eso...Mauritaniaban viszont mar jo ido van olyankor. De oda ne menjetek kis gyerekkel...Kenya esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!