Melyik szigetre utaznátok április vége, május eleje körül?
horvát ország déli részein milyen az idő az időtájt?
(fiúk.. régebben a járda-szigetekkel is beértem,de most többre is futja. szóval járda-szigetekre max. karibtengeren vagy indonéziában vagyok hajlandó :)
Madagaszkár-én oda mennék
vagy Kuba, Jamaica....
Madagaszkár rettenetesen érdekel már régóta, és nem a mesefilm miatt:-)) Imádom Afrikát, és ez annyira egy egzotikus hely. Persze a szegénység elég nyomasztó lehet, meg a közbiztonság nem tudom mennyire lehet jó, de ott vannak azok a hatalmas fák, meg a makik...
Kubába azért mennék, mert Havannára nagyon kíváncsi vagyok, az emberek nagyok érdekesek lehetnek, meg azok a kommunista építmények....biztos nagyon vicces lehet az 50éves taxikkal utazni, stb...ilyen helyen semmi nem úgy megy, ahogy eltervezi az ember...
Jamaicára meg reggaet hallgatni mennék, lazulni:-))
madagaszkár régen nekem is megfordult a fejemben, de azt hiszem attól ilyedtem meg kicsit,hogy be kell előtte oltatni magát az ember lányának :/ most ,hogy mondod kuba is izgalmas lenne..jamaica valahogy nem vonz.. mééég :D
tegnap nézelödtem, indonéziának és a maldiv - szigeteknek jártam utána bővebben.. mindkettő nagyon szimpi :)
bárhova mész be kell oltatnod magad, ha egzotikus helyre mész... Az amúgy nem olyan nagy dolog.
Én pl egy szigeten vagyok, elég olcsón jól tudod érezni itt magad (olcsóbb a fű, mint otthon), tenger is van és most épp sokkal melegebb az idő, mint otthon, és a nap is sütött egész nap. A helyi lakosok élete meg komoly élmény :D Anglia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!