Ti tudtok olyan önkéntes-szervezetet akikkel dél amerikába ki lehet menni? Én főleg csak európait találtam valamint a cserediákság az nagyon drága, oda sehogy se lehet máshogy bekerülni csak, ha 2 milliót kifizetek?
Te már a sokadik ember vagy az oldalon aki igen komolyan el van tevedve az önkénteskedes fogalmával es mikéntjével!
Ez nem így működik(meg soha nem is működött)hogy bekopogtatsz valahova hogy jó napot szivesen önkénteskednék,majd másnap már a repulon ülsz ami ingyen van mert fizetik,es visznek a szallasra ami ingyen van mert fizetik.....es minden ingyen van mert te önkéntes vagy....stb.......oriasi tevedes!
Pedig tényleg úgy kezdődik az önkéntes munka, hogy először is össze kell gyűjteni az utazásra a pénzt, pl Rio de Janeiro-ba oda vissza ez 240 ezer ft.
Az önkéntes munkánál csak az ott tartózkodást és a kaját állják - az utazás költségeit nem.
Szerintem a válaszolók csak azt akarták elérni, hogy "leszállj a földre" az álmodozásból :-)
Nekem anno Spanyolország volt nagy álmom, kb. 10 évig vártam, amíg kijutottam :-)
Türelem és gyűjtsd a pénzt - ha annyira szeretnél kimenni.
Diákmunka, stb - előbb-utóbb összejön, ha nagyon szeretnéd (lehet, hogy utóbb, de ha diák vagy, akkor még előtted az élet :-)
"Na és mit dolgoznal szivesen, mint önkentes?"
Gondolom valamilyen "internetes" munka lenne jó, mert önkéntesen tanulni szeretne elsősorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!