Hogyan lehet kijutni Argentínába nyelvet tanulni vagy önkéntesnek valahová?
Hol tudok ennek utána nézni. Kinél lehet érdeklődni,kik,milyen szervezet foglalkozik ilyesmivel?
Nagyobb gond,hogy pénzel elég gyengén állok tehát befizetni magam egy nyelvtanfolyamra nem lehetséges.
Argentína nem foglalkozik ilyesmivel? Nincs erre valami állami izé-mizé?
Milyet nyelvet akarsz tanulni? Spanyolul sok tuccat orszagban beszelnek, csak ezert nem szabad Argintinaba utazni. Messze van, teljesen mas kultura es ha nem vagy gyakorlott akkor roppant gyorsan gondod lenne az elhelyezkedessel, honvaggyal es sok mas dologgal.
Imadom amikor a valaszado jankok lepontoznak, de hidd el
nekem van igazam.
Ez csak nyelvet akarsz tanulni akko kuka dolog oda menni.
A haborus bunosok is ezt az orszagot valasztottak a masodik vilaghaboru utan, de mas elonye nincs.
Miért olyan rossz választás Argentína? Nem értem.
Egyébként mi van ha én is háborús bűnös vagyok?
A viccet félretéve a spanyol nyelven kívül nagyon érdekel Argentína.Nagyon szíven elutaznék oda. Csak messze van.
Ha menni kell,lehet,szeretnék akkor már érdemesebb hosszabb távra és össze is lehetne kötni a nyelvtanulással.
Valakinek Anglia,másnak Olaszország vagy Japán nekem meg Argentína.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!