Hogyan tudnék önkéntes munkát vállalni Peruban vagy esetleg Nepál, India, Tibet?
Figyelt kérdés
Van weboldal vagy szervezet, akik ilyen munkákat hirdetnek, mert a neten nem nagyon találtam, csak európai lehetőségeket. Esetleg valakinek van hasonló munkatapasztalata?2016. márc. 22. 21:08
1/8 A kérdező kommentje:
UI.: Afrika is érdekes lehet. :)
2016. márc. 22. 21:12
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Íme, a három legismertebb önkénteskedős oldal:
Kiválasztod pl. Nepált, és már ott is vagy: [link]
Vagy Perut: [link] hostlist.asp?host_region=920&network=9
Esetleg Indiát beírod a keresőbe:
[link] hostlist.html?showMoreOptions=0&ct=asia&country=&search=india&page=hostlist&workawayer_capacity=0&host_rating=0
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy balfék vagyok! :) Köszi a segítséget!
2016. márc. 22. 21:52
5/8 anonim válasza:
Nem illik itt offolni, de mivel már hasznos választ kaptál, a napi események tükrében azt mondom, lassan itthon is szükség lehet a karitatív tevékenységedre.
6/8 A kérdező kommentje:
Pont a lényeg, hogy ne itt! De sajnos igazad van.
2016. márc. 22. 22:41
7/8 anonim válasza:
Workawayt ajánlom én is, bár még nem életem a lehetőséggel (eddig)
asszem a kiutazás, meg esetleg papírmunkák költsége téged terhel (és pár afrikaiban van 'heti díj' -szóval te fizetsz hogy dolgozhass :DD- amit a helyi közösségek fejlesztésére használnak, vagy szegény gyerekek étkeztetésére), de ellátás az állva van
8/8 anonim válasza:
Ingyen a pap sem prédikál, te se tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!