Uruguay mennyire biztonságos ország? És hogyan lehet letelepedési engedélyt kapni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy Dél-Amerika legbiztonságosabb országa és,hogy a közbiztonság olyan mint itthon. Ez igaz?2015. szept. 18. 09:33
1/9 anonim válasza:
Hát arrafelé dúl a drogháború - azon belül, lehet, hogy a "legbiztonságosabb", de kérdés, hogy ez a relativitás mit jelent?
2/9 anonim válasza:
Hol laksz? Semennyire se magyar se olasz se sehol. A mai világban nincs biztonság! Ezt jó ha megjegyzed!
3/9 anonim válasza:
Erősen kamuszagu kérdésnek érzem.
Elmeséled nekünk, miért épp Uruguaj? Elmeséled, hány éves vagy, és melyik szakmunkásképzőben tanultad a spanyolt?
4/9 anonim válasza:
mi kamu előző, csak érdeklődik, egy szóval nem mondta, hogy csomagol:D
5/9 A kérdező kommentje:
olyanok írjanak,akik tudnak is valamit az országról,mert ez így nem túl informatív.
Egyébként 38 éves nő vagyok,főiskolára jártam és az ország neve nem Uruguaj hanem Uruguay.
2015. szept. 19. 10:14
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha jár erre valaki aki járt ott...
Ezt a konzuli oldalt én is olvastam,köszi,de itt csak a beutazási feltételekről írnak,arról nem,hogy mi kell a letelepedéshez.
2015. szept. 19. 22:25
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire beszelsz angolul. Ez az oldal amerikaiak szamara keszult, de azt hiszem,talasz benne amit keresel:
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,jó lesz.
2015. szept. 23. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!