Van egyáltalán biztonságos afrikai ország?
Figyelt kérdés
Ahova egy tapasztalatlan turista is nyugodtan mehet a családjával ?2015. ápr. 1. 17:49
2/18 anonim válasza:
Egyiptom
Kenya
Dél-Afrikai köztársaság
Botswana
Tanzánia.
3/18 MrPifta válasza:
Dél-Afrika talán a legbiztonságosabb, jártam már ott. A rasszizmussal számolni kell, de élhető.
Szerintem a Földközi-tenger melletti arab országok (Tunézia, Algéria, Marokkó, Egyiptom) is biztonságosak.
4/18 anonim válasza:
Ezekben az országokban nincsen polgárháború és csak ritkán robbantanak,ha ez neked megnyugtató.Én más felé venném az irányt.
5/18 anonim válasza:
Bármelyik üdülőterület biztonságos Afrikában is. Ahova utazási iroda elvisz, oda nyugodtan mehettek. Én már 3-szor is voltam.
6/18 anonim válasza:
Észak Afrika országai, Ghána, Botswana, Zimbabwe, Namíbia.
7/18 A kérdező kommentje:
Ezek Eszak-Afrikában lennének ?
2015. ápr. 2. 13:27
8/18 anonim válasza:
ne afrikába menj mert elkapsz valami ebolát a végén
10/18 anonim válasza:
6.-s vagyok. Nem. É-Afrika országai: Egyiptom, Tunézia, Marokkó.
De tapasztalatlan utazónak nem való Afrika, oda inkább már a tapasztaltabbak mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!