Van egyáltalán biztonságos afrikai ország?
Figyelt kérdés
Ahova egy tapasztalatlan turista is nyugodtan mehet a családjával ?2015. ápr. 1. 17:49
11/18 anonim válasza:
pff.... én is tapasztalatlan turista vagyok de Tunéziába voltam, és semmi gáz nem volt. Egyébként egyiptom is elég biztonságos. (A tv-meg rengeteget hazudik)
12/18 anonim válasza:
Utolsó! É-Afrika országai és fekete Afrika országai kb olyan messze vannak egymástól mint a Merkur a Plutotól.
Voltam Egyiptomban és szerintem is biztonságos.
13/18 anonim válasza:
Marokkó, Tunézia, Dél-Afrika, Tanzánia, Kenya, meg nagyjából Egyiptom is. Persze mindenhol történhetnek szörnyű dolgok, de ez alapján nincs biztonságos ország.
14/18 anonim válasza:
Igen, Mauritius, gyönyörű hely oltás sem kötelező!
15/18 anonim válasza:
En is azt mondom hohy Afrika tapasztalt utazonak valo. Voltam Egyiptomban es Etiopiaban (egyenileg) mimdketto abszolut biztonsagos, ezen kivul meg Eritrea, Szudan, Ghana, Namibia, Botswana, Uganda, Rwanda szinten biztonsagos.
16/18 anonim válasza:
Szenegál, Mauritánia, Kamerun
17/18 anonim válasza:
Tunéziában családdal sétáltunk több városban is és teljesen biztonságos volt, kedvesek voltak az emberek, mindenki tudott franciául és picit angolul, az árak olcsók.Még a falvakban is okés volt a helyzet, igazából csak ajánlani tudom.
Egyiptom is biztonságos volt bár ott csak a tengerparti városokban voltunk, nem mentünk be a sivatagi területekre.
Zöld foki szigeteken kint sétáltunk a legszegényebb falvakban is és semmi bajunk nem lett ,bár a szigetek általában mindig biztonságosak.
18/18 anonim válasza:
Tunéziában voltam és semmi bajom nem lett,még csak meg se néztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!