Biztonságos most Izraelbe utazni? Melyek azok a helyek amik egyáltalán nem biztonságosak?
tavaszi szunetben Izraelbe megyünk és hát én eléggé tartok az országtól mivel ott sok a terrortámadás meg ilyesmik.
Azt szeretnem tudni h melyek azok a helyek amik veszelyesek es elkerulendoek?
Na, ezt a tajekozott embert. Izrael Afrikaban van, mi? A szuezi csatorna meg hol, a Holdon?
Roviden: Izraelbe batran lehet utazni, a hatartol es a gazai ovezettol tartsd tavol magad.
Haha...masodik.
De azért köszi!
"Felhívjuk az Izraelbe utazók figyelmét, hogy az izraeli biztonsági helyzet körültekintő magatartást tesz szükségessé, melyet a közelmúlt eseményei tesznek indokolttá. Jeruzsálemben erőszakos cselekmények, incidensek, valamint összecsapások is előfordulhatnak. Mindezek fényében kérjük, kövessék figyelemmel az aktuális biztonsági helyzetet, az odautazóknak óvatosság és körültekintő magatartás ajánlott. A beutazás a Nyugati Partra továbbra is fokozott biztonsági kockázatot jelent."
Én voltam már. Haifa és Eilat környéke nyugisabb, Tel-Avivban és Jeruzsálemben már többször volt riadó. Alapvetően mindenhova mehetsz, a Gáza melletti városok a legveszélyeztetettebbek (Askelon). A Nyugati Part palesztin ellenőrzésű területei (Betlehem, Hebron) inkább kerülendőek.
Zavargások előfordulhatnak, remélhetőleg komolyabb nem lesz. Az utcai bűnözés nem nagyobb, mint itthon.
Mi fôként ilyen bibliai helyekre megyünk: Betlehem, Jeruzsálem, Tel-Avib-ban szállunk le és ilyen kis busszal és csoporttal, holt-tengerhez is megyünk.
Köszönöm utolsó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!