Melyik Dél-Amerikai országban élnek a legszebb nők?
Vagy fogalmazzunk úgy, hogy ahol a magyar ízléshez leginkább közel állók.(nagy átlagot nézzünk, mert fehér holló bárhol lehet)
Csak, mert olvastam olyan beszámolót mely szerint a chilei nők nem túl vonzóak amit nem gondoltam volna.Mások szerint Bolívia,Peru és sok Közép-Amerikai ország szintén nem a magyar férfiak számára vonzó nők hazája.
Kolumbiában.
Peruban jártam, a 164 centimmel és középbarna hajammal én voltam a magas szőke, párszor lebarbibabáztak. Egyszer egy pasas szaladt ki az utcára miattam, hogy modellnek hívjon (otthoni barátnőmnek és a családomnak elmeséltem, fetrengett mindenki a röhögéstől), egyszer meg egy nálam egy fejjel alacsonyabb férfi, aki magas hangon előadta, hogy ő nagyon gazdag, menjek hozzá feleségül.
Átlagban a nők annyira nem a legszebbek, olyan átlagosak, mint pl ezen a képen: [link]
Bolívia dettó hasonló.
Leggyakrabban a venezuelai csajok sikeresek a vilag szepsegversenyein.
Szomoru hogy eppen nehany nappal ezelott lottek egyet agyon a ferjevel Caracasban, miutan lerobbantak az uton a ferjevel es az 5 eves kislanyukkal. Mind a ketten meghaltak, a kislany lablovessel eletben maradt. Az emberi elet es a szepseg nem sokat er Venezuelaban.
A nők mindenütt szépek.
És a pasik is. Testvérem/vagy nővérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!