Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Melyik Dél-Amerikai országban...

Melyik Dél-Amerikai országban élnek a legszebb nők?

Figyelt kérdés

Vagy fogalmazzunk úgy, hogy ahol a magyar ízléshez leginkább közel állók.(nagy átlagot nézzünk, mert fehér holló bárhol lehet)

Csak, mert olvastam olyan beszámolót mely szerint a chilei nők nem túl vonzóak amit nem gondoltam volna.Mások szerint Bolívia,Peru és sok Közép-Amerikai ország szintén nem a magyar férfiak számára vonzó nők hazája.

2014. jan. 9. 23:51
 1/10 lencsefőzelék ***** válasza:
Azt nem tudom, de a legjobb sëggűek Brazíliában.
2014. jan. 10. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Kolumbiában
2014. jan. 10. 03:01
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Kolumbiában.

Peruban jártam, a 164 centimmel és középbarna hajammal én voltam a magas szőke, párszor lebarbibabáztak. Egyszer egy pasas szaladt ki az utcára miattam, hogy modellnek hívjon (otthoni barátnőmnek és a családomnak elmeséltem, fetrengett mindenki a röhögéstől), egyszer meg egy nálam egy fejjel alacsonyabb férfi, aki magas hangon előadta, hogy ő nagyon gazdag, menjek hozzá feleségül.

Átlagban a nők annyira nem a legszebbek, olyan átlagosak, mint pl ezen a képen: [link]

Bolívia dettó hasonló.

2014. jan. 10. 03:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Leggyakrabban a venezuelai csajok sikeresek a vilag szepsegversenyein.

Szomoru hogy eppen nehany nappal ezelott lottek egyet agyon a ferjevel Caracasban, miutan lerobbantak az uton a ferjevel es az 5 eves kislanyukkal. Mind a ketten meghaltak, a kislany lablovessel eletben maradt. Az emberi elet es a szepseg nem sokat er Venezuelaban.

[link]

2014. jan. 10. 05:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Venezuelában szerintem
2014. jan. 10. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Venezuela
2014. jan. 10. 10:27
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

A nők mindenütt szépek.

És a pasik is. Testvérem/vagy nővérem.

2014. jan. 10. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Brazília és Venezuela.
2014. márc. 24. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahol az európaiakkal leginkább keveredtek. A kifejezetten őslakosokkal, "indiánokkal" teli részeken a nők nem épp magyar ízlés szerint szépek. Ráadásul azok a nők korán öregednek. Alacsonyak, nem túl formásak, sötét tónusú a hajuk, bőrük, szemük. Én szépnek találom ezt is, férfiakban is tetszenek a tipikus "seggdugó" délamerikaiak, de mikor az ember egy-egy dél-amerikai modellre gondol, akkor marhára nem azt látja, amilyen ténylegesen a dél-amerikai típus, ezek már a keveredett külsők.
2014. szept. 16. 19:41
 10/10 anonim válasza:
Ecuadorban vannak szépek.
2020. ápr. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!