Melyik országban vannak a legszebb kastélyok, várak, erődök, paloták?
Figyelt kérdés
Én Németországra vagy Franciaországra tippelnék.2013. márc. 14. 19:20
1/7 anonim válasza:
Svajcban élek.Voltam már Görög orszag,Romania,Koszovo,Ausztria ,Német orszagban.Szerintem a magyar a legszebb.Egri vár pl.
3/7 anonim válasza:
Francia. Nekik volt pénzük ilyesmire.
4/7 Mkiki válasza:
Anglia.527 vára van és abból a legszebb a Bachingem palota azt nézd meg és a válasz megtalálod.
5/7 anonim válasza:
Franciaországban. Angliában is vannak szép várak,kastélyok, de nyomába sem ér a francia kastélyoknak..Gyönyörűek..
De ha igazán ámulatba akarsz esni akkor mindenképpen meg kell nézned Neuschwansteini kastélyt.. Álomszép.
6/7 anonim válasza:
5iknek igaza van, Bajorországban élek és itt van a Neuschwanstein-i kastély.tényleg ámulatba lehet tőle esni. és a helytől is ahol van. A környék, a természet. egyszerűen mesebeli...
7/7 anonim válasza:
Minden országban vannak szép paloták, várak
Pl. Portugália : Sintra
Spanyolország: El Escorial,Alcazar, Alhambra
Olaszország: Miramare, Scaligeri vár
Szlovénia: Predjamska,
Ausztria: Kufstein,Salzburg...
Szlovákia:
Árva vára, Pozsony
de a legtöbbet főleg kastélyból talán Franciaországban találhatsz (Loire völgye erről nevezetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!