Miféle űrlapot kell kitölteni ahoz hogy kiutazhassak?
Figyelt kérdés
szombaton utaznék,és halvány gőzöm sincs mi hogy merre? fizetni kell az űrlapért? Ez az Esta lenne az?2012. jún. 2. 08:16
2/13 anonim válasza:
demost hová mész? dél-amerikába? melyik országba?
3/13 A kérdező kommentje:
Igen elfelejtettem odírni hogy USA ba szeretnék ... és fizetni kell érte?
2012. jún. 2. 08:37
4/13 anonim válasza:
igen, fizethetsz kártyával. olyan 15 dollár körülvan
5/13 anonim válasza:
Szombaton indulsz és azt sem tudod, hogy hogy kell? Egy jó tanács, ne Dél Amerika felé menj!
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves előző válaszoló! Te meg azt nemtudod hogy én miért megyek! Esetleg hirtelen jött arra nem gondolsz? A megjegyzéseidet meg tartogassd magadnak!
2012. jún. 2. 11:50
7/13 anonim válasza:
az 5 azért emlegette dél-amerikát, mert rossz kategóriába írtad a kérdést
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tökmindegy? én csak az Esta ról kérdeztem nem arról hogy merre menjek.. de választ nem tudott adni probléma megoldva köszi a válaszokat
2012. jún. 2. 11:56
9/13 anonim válasza:
Nehogy ott töltsd ki ahol az első megadta!!! Az nem hivatalos oldal!!!!
Itt a hivatalos:
A hivatalos oldalon 14 dollárba kerül, ha máshol töltöd ki, átverhetnek és több pénzt is kérhetnek!!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen!
2012. jún. 2. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!