Kitazzak Mexikóba (bővebben lent)?
Indulas!
Ha vilaglatasrol van szo en mar veszem a kabatom, barmilyen orszagrol legyen szo. (Na jo, haborus orszagba nem, de Mexicoban nem olyan rosszak azert a korulmenyek) Aki embercsempeszessel meg gyilokkal remisztget, arra ne hallgass. Tudom, mert a szomszed orszagban lakom :)
"voltunk együtt MADRIDBA"
ÉS NEKED VAN DIPLOMÁD???
...igaz fizetős egyetemre bárki mehet :S
Előbb tanulj meg helyesen írni, b-szki, mert ezzel a helyesírással csak égeted a többi magyart... -.-"
Ennyi ésszel nem adnék neked diplomát, bár igaz, hogy kettessel is el lehet végezni...
Sok irigy bunko! Se penze se diplomaja, es oltogatja a masikat!
En mennek a helyedben, bar nem tudom, Mexiko melyi reszen laknak?
Mert mostanaban eleg szornyu droghaborurol lehet olvasni nap, mint nap a nyugati partrol. Tobb ujsagirot is kivegeztek. De, ha tenyleg vakon megbizol a baratnoidben, mert annyira joban vagytok, akkor menj. Erezd jol magad!
A helyesírást tényleg nem árt gyakorolni. Attól függ, miért akarsz kimenni. Bulizni itthon is lehet, nem leszel nagyobb, ha elmondod, hogy a Acapulcoban áztattam magam.
De ha meg akarod ismerni őket, a maya, azték, miszték, és egyéb népek csodálatos hagyatékát, akkor készül fel, és úgy menj. A lányok biztosan tudják hová lehet és érdemes elmenni. Életre szóló élmény lehet. Aránylag olcsó hely, de az átveréshez nagyon értenek. És nevetnek, ha rajtakapod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!