Kolumbiába akarok menni nyaralni, országot nézni. Mik a teendőim, mit vigyek magammal? Tapasztalatok?
szerintem kolumbia sem annyira veszélyes mint ahogy leírták, nekem pl. rengeteg ismerősöm él ott. nagyon kedves / barátságos emberek mint szinte az összes spanyol országban. természetesen vannak helyek ahova inkább nem kéne menni. de azokra a helyekre nem is engednek be.
és rengeteg csodája van annak az országnak, szerintem a legszebb része Barranquilla, illetve Medellín elég fejlett.. több metró állomással.
csak egy vélemény. de igazuk van a többieknek is bátor aki oda tervez. =)
Szerintem nyugodtan menj Kolumbiába,bár még nem jártam ott,de én már nagyon utána néztem az ottani dolgoknak,és nekem nem pusztán nyaralás a célom,hanem ki akarok költözni legalább 4 évre,és lebeszélni nem lehet.
Magyar állampolgárok tartózkodhatnak kinn vízum nélkül(azt hiszem évente összesen max.fél évet),bár lehet,hogy akkor is jobb,ha lejelentkezik az ember nagykövetségnél,ami legközelebb Bécsben van.
Ha oda mész,elektromos cuccot semmiképpen se vigyél,mert nem tudod használni(ott csak 110 volt van,az Európában elterjed 220 helyett)Mobiltelefon se működik.Ha monszun van vigyél esőkabátot.Szerintem különösebb dolgot nem kell vinni,én sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!