Kolumbiába akarok menni nyaralni, országot nézni. Mik a teendőim, mit vigyek magammal? Tapasztalatok?
:D
Argentína és Brazília is vonz, lehet inkább oda menjek?
Pénz nem gond.
beszélsz spanyolul? Jártál már Dél-Amerikában?
Mert Kolumbiában az angollal nem sokat érsz.
Ha még nem voltál arra, akkor kezdj egy nyugisabb országgal. Ahol nem kapsz 1 nap alatt fertőzést, nem rabolnak el ésnem lőnek le.
Argentína, Brazilia, Equador. Fr. Guyana, Zűrösebb Peru,Chile, Bolivia, Paraguay, Uruguay. Balhés Columbia, Venezuela,
Angolul tudok, németül is egy kicsit (tudom ott ezzel sokra nem megyek), spanyolul csak annyit, hogy nem adnak el.
Argentína biztonságos?
Nekem van Kolumbiai ismerősöm és még ő is veszélyesnek tartja az országát.A bevett szokás,hogy a férfiak akik oda utaznak, szakállat növesztenek és barnán érkeznek,hogy ne legyenek olyan kihangsúlyozottan külföldiek.
Veszélyesség szempontjából inkább Argentinát válaszd, az jobb.Bár veszély mindenhol van, de Kolumbia,Brazilia és Mexikó az élen jár...
Ezt olvasd el:
Szerintem utazási irodával bátran nekivághatsz, nekem több ismerősöm volt már, nem mindig kell hinni a túlzó véleményeknek.:)
Annál az irodánál, amit az előbb linkeltem, van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!