Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Kolumbiába akarok menni...

Kolumbiába akarok menni nyaralni, országot nézni. Mik a teendőim, mit vigyek magammal? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 12:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

:D

Argentína és Brazília is vonz, lehet inkább oda menjek?

Pénz nem gond.

2011. ápr. 28. 15:05
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
Ha a pénz nem gond, akkor tényleg Kolumbiába menj. Ne hagyd magad lebeszélni ;)
2011. ápr. 28. 15:25
 13/25 anonim ***** válasza:

beszélsz spanyolul? Jártál már Dél-Amerikában?

Mert Kolumbiában az angollal nem sokat érsz.

Ha még nem voltál arra, akkor kezdj egy nyugisabb országgal. Ahol nem kapsz 1 nap alatt fertőzést, nem rabolnak el ésnem lőnek le.

Argentína, Brazilia, Equador. Fr. Guyana, Zűrösebb Peru,Chile, Bolivia, Paraguay, Uruguay. Balhés Columbia, Venezuela,

2011. ápr. 28. 15:27
 14/25 A kérdező kommentje:

Angolul tudok, németül is egy kicsit (tudom ott ezzel sokra nem megyek), spanyolul csak annyit, hogy nem adnak el.

Argentína biztonságos?

2011. ápr. 28. 15:34
 15/25 anonim ***** válasza:
Én pl Patagoniába, Tűzföldre szivesen elmennék. Nem akarsz elvinni, hamár pénz nem gond.
2011. ápr. 28. 15:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem van Kolumbiai ismerősöm és még ő is veszélyesnek tartja az országát.A bevett szokás,hogy a férfiak akik oda utaznak, szakállat növesztenek és barnán érkeznek,hogy ne legyenek olyan kihangsúlyozottan külföldiek.

Veszélyesség szempontjából inkább Argentinát válaszd, az jobb.Bár veszély mindenhol van, de Kolumbia,Brazilia és Mexikó az élen jár...

2011. ápr. 28. 16:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

Szerintem utazási irodával bátran nekivághatsz, nekem több ismerősöm volt már, nem mindig kell hinni a túlzó véleményeknek.:)

2011. ápr. 28. 17:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meggyőztetek Argentina mellett. Vannak itthon olyan utazási irodák ahol argentín körutakat szerveznek?
2011. ápr. 28. 17:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. ápr. 28. 17:11
 20/25 anonim ***** válasza:
55%

Annál az irodánál, amit az előbb linkeltem, van minden.

[link]

2011. ápr. 28. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!