Imádom dél és közép amerikát, többször is voltam turistaként, és az a mániám, hogy jó lenne eltölteni ott 1-2 évet és bejárni az egészet. Spanyolul is megtanultam majdnem folyékonyan. Az lenne a tervem, hogy munkát keresni valamelyik országban, lakást bérelni, és így csillagtúra jelleggel 1-2 év alatt bejárni az egészet. Programozó vagyok, szerintetek melyik országban lehetne ezt legegyszerűbben megcsinálni? Nyilván nagyon lepusztult helyre nem akarok menni, olyanokra gondoltam mint Kolumbia, Chile, Panama...
Ha nem vasarnapi kamu kerdes akkor Kolumbia es nem egy ket evre hanem orokre.
2022. jún. 26. 11:59
3/6 D. Brasco válasza:
Ezért nem jó higítóra herbálozni....
2022. jún. 26. 22:49
4/6 anonim válasza:
Vállalj 100% Home Officet akár magyar cégnél, legtöbb helyen leszarják, hogy Budapeströl, Sajókápolnáról vagy egy kolumbiai drogtanyáról fejlesztesz csak legyél meg a melóval
2022. jún. 28. 18:34
5/6 anonim válasza:
Nem igazán tudok érdemben hozzászólni, de:
Talán a Home Office dolog nem lehet rossz ötlet. Programozóként biztosan van arra lehetőséged, hogy olyan munkát találj, amit csak otthonról kell csinálni.
Nem tudom milyen vízumok/belépésre jogosító engedélyek vannak Dél-Amerikában, de biztos lehet egyhuzamban kint lenni hónapokat (Ugye USAba is lehet) és akkor mondjuk havonta váltogatod az országokat, természetesen a megfelelő vízumok igénylésével. Megszállsz biztonságos helyeken, az időeltolódással kalkulálod az itthoni munkakezdést és hétvégén/munka előtt/munka után van lehetőséged körbenézni.
Azért javasoltam az egy hónap/egy országot, mert hát azért munka mellett így is kb 8-10 napod lenne (hétvégék) amikor ténylegesen egész nap lehet kirándulni. Többi nap meg részlegesben.
Szerintem nem rossz ötlet. Csak jól kell megszervezni.
2022. júl. 1. 11:49
6/6 anonim válasza:
Menj menj menj! Én most jöttem vissza Dél-Amerikából és rengeteg gringóval találkoztam, akik home office programoznak és közben utazzák a kontinenst. Ne hallgass a begyöpösödött itthoni népségre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!