Boldog-boldogtalan azt mondja Mexikóról és Brazíliáról, hogy életveszélyesek! Minimum kirabolnak. De néhányan azt is mondják vannak kevésbé turistára ocsmány mód veszélyes részeik is. Innen vannak valakik, akik fel tudják ezek országrészeket sorolni?
Mexikovaros, Queretaro. A korulmenyek szamitanak: ejszaka nagyobb a veszely (nem szabad ejszaka utazni), szorakozohelyek kornyeken nagyobb a veszely. Ismeretlen taxiba nem szabad beszallni (utcan nem szabad leinteni).
Egy normál turisztikai cég ad ki térképet vagy közleményt utazás előtt arról, hogy az adott területen turistáknak merre nem érdemes mászkálniuk ha már ott vannak
Mind a két ország mélyszegénységben él, sok a drogos, alkoholista bűnöző is úgyhogy lehet számitani minimum egy kirablásra ha eltévedsz
És akkor még szerencsésnek mondhatod magad ha csak kirabolnak mert akár el is rabolhatnak és pénzt követelhetnek érted
Ha meg nem kapják meg a pénzt akkor pedig megölnek
Én kihagynám mindkét országot,utazz máshova
Mindkettőt ismerem, Brazíliában éltem 4 évet, Mexikóban a következő városokban jártam : Mexikóváros, Acapulco, Hermosillo,Zacatecas.
Brazíliában éltem Fortaleza mellett.
Egyikben sem raboltak ki, (nem is öltek meg, :D) ,körültekíntőnek kell lenni...Párizsban sokkal nagyobb veszélyben éreztem magam
Akinek van kérdése írjon ide! és ne privátot.
Köszönöm
Szerintem pont a fordítottját állítja mindenki,hogy atom biztonságos pedig azért vannak helyek ahol kell vigyázni nem is kicsit
Egyébként minden országban vannak jó és rossz helyek,Svájcban is vannak putrik és Dél-Afrikában is vannak brutál gazdag helyek
Az arány a nem mindegy.
Egyébként Mexikónak a nagyobb részre azért a nem ajánlott kategória de ezek északra koncentrálódnak
5-ös nekem egy ismerősöm azt mondta,hogy Johannesburgban nem félt annyira mint Párizsban
Párizs tényleg ennyire putri hely lett?
Szabolcsban jártam
Na most amiket itt olvasok minimum meg kellett volna halnom
Csodák csodájára semmi nem történt
Hozzátéve,hogy Mexikónak pont ez a 2 a legbiztonságosabb része
Juarezben vagy Tijuanaban már nem biztos,hogy ilyen jó lenne
Egyébként Afganisztán Mazar e Sharif része is full biztonságos elvileg,most is mentek oda magyarok turista célból
Én mindig azt mondom mindenkinek:nem a helyi Hős utcába kell bemenni bármelyik országba mész
Egyébként nyílván a dél-amerikai országok sokkal rosszabbak közbiztonságra mint Magyarország vagy az európaiak de ez nem kontansan mindenhol ugyanolyan hanem területenként is változó
Meg kell nézni hova nem érdemes menni és azt hanyagolni DE turistaként szinte kizárt,hogy bemenj olyan helyekre
Alapból minek mennél mikor semmi látnivaló nincs ott? :D
Evente jarok nyaralni Tapachulaba
Soha semmi nem tortent
Azonban egyszer a Madridi atszallasnal kimentem a varosba setalni ott is aludtam
Masnap reggel bejartam a kozpontot es a repterre erve eszrevettem hogy hianyzik 50 euro ami a kabatom zsebebe volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!