Egyiptom tényleg életveszélyes 2020-ban is?
Szerintem valódi veszély az, hogy halálra unod magad. No jó, ezt úgy mondom, hogy én is tunyulok néha egy-egy egyiptomi luxushotelben, de csak télen. Akkor is csak azért, mert rettentő olcsó.
Amúgy ha nem láttad volna, külön wikipedia oldala van az egyiptomi terrorcselekményeknek. Mielőtt foglalóznál valami hót unalmas utat, kérlek keresd meg azt az összefoglalót.
Életveszélyes mondjuk Szomália.
Egyiptom nagyon nem ez a kategória, de persze körültekintéssel kell eljárni, mert ugyan ritkán, de minden évben vannak erőszakos események és néha terrortámadások is, de ezek a turistát nem érintik gyakran.
Hurghadában voltunk,ott sétáltuk a városban is mindenhol és simán turistának néztünk ki mégsem lett semmi bajunk.
Mondjuk mi Fekete-Afrikában is voltunk és ott se volt semmi.
Nem akarok okoskodni mert simán lehet,hogy van veszélyes rész de én 3 afrikai ország után azt mondom,hogy nagyon túl van tolva ez a veszélyesség.
Jó, mondjuk Hurghadának annyi köze van Egyiptomhoz, mint nekem az űrhajózáshoz. Ha a másik két út is valami resortváros volt, például egy zanzibári meg egy agadiri, akkor nem csodálom, ha soha nem tűnt veszélyesnek. Mászkálj egyet egyedül Conarkyban bárhol, utána kiváncsi vagyok az afrikai biztonságról alkotott véleményedre.
Mondjom ezt úgy, hogy amúgy szeretem a kontinenst, jártam kábé 15 országban, de meg Észak-Afrika sem éppen egy életbiztosítás sokszor. Figyelni mindenképp jobban kell, mint sok más helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!