Két hetes ingyenes külföldi nyelvtanfolyam 2019-2020?
Ki ne hagyd! Olyan tapasztalatot szerezhetsz ingyen, amit máshogy nem.
A család kibírja nélküled két hétig.
Nem tudom, mitől félsz... Nálunk a családban két fiatal is érintett, alig várják.
Fejleszd a hozzáállásodat, így nem fogsz boldogulni az életben. Nem tudom, a szüleid mikkel tömik a fejedet, de fiatalon bátran bele kell vágni az új dolgokba. Később bánni fogod azokat, amiket kihagytál lehetőségeket.
A 2 nagyobbik gyerekem 7.osztály végén, a nyári szünetben voltak Angliában. Illetve az egyik gyerek csak Angliában, mert repülővel mentek, a másik gyerek busszal ment és így voltak Párizsban, Brüsszelben is. Nagy élmény volt nekik. Családoknál éltek és tanultak egy kis önállóságot is, nekünk szülőknek ugyan eléggé zsebbenyúlós volt, de megérte.
Nem tudom, hogy teljesen dugába dőlt-e ez a mostani 2 hetes program, vagy csak ideiglenesen, de ha lesz lehetőséged rá, mindenképp menj el, megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!