Siklósra szeretnék menni kirándulni de igaz hogy rengeteg ott a cigány és életveszélyes a város?
A kirándulásod alkalmával nem mindegy neked, hogy milyen a lakosság összetétele?
Az pedig egy nagy marhaság, hogy életveszélyes hely lenne!
"Egyrészt Budapesten hívják, másrészt meg érdekes: én ott élek, mégsem raboltak ki még soha!"
Pesten voltam, másrészt ez meg ki a fenét érdekel?
Minden városban ugyanannyi az esély rá, hogy kirabolnak. 50-50. Vagy igen, vagy nem. Mindenhol vannak cigányok, mindenhol vannak magyarok, akik szintén bűnözhetnek, mindenhol vannak sötét sikátorok, drogdílerek, kóbor kutyafalkák... ha vigyázni akarsz magadra, akkor
1. Ne mászkálj egyedül
2. Ne mászkálj kihalt helyeken
3. Ne mászkálj sötétben
ezt a hármat kombózd. Fényes nappal az utcán, emberek között elég kicsi az esély rá, hogy kirabolnak, bármilyen városban is legyél. Vigyázz a táskádra, ne hagyd ott sehol a cuccaid, és kész. Nyugodtan menj kirándulni bárhová, csak figyelj oda.
Szia:)
En itt elek Sikloson,es hat tenyleg sok cigany van,de nem eletveszelyes a varos:DD sot,vannak itt olyan ciganyok is,akik csak napkozben vannak itt, pl. dolgozni,vagy a gyerekukert jonni suliba/oviba, es nem itt laknak,hanem a kornyezo falukban. Nyugodtan gyere el, amit erdeme szerintem megnezni az a siklosi var, thermal spa furdo, dzsami, szerb templom, tenkes hegyen is jot lehet kirandulni, es sok jo etterem is van itt. (Nyugi,oda a ciganyok nem jarnak). Szoval szerintem gyere/gyertek el, nem nagy varos, de azert vannak latnivalok. Es nem eletveszelyes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!