Tata vagy Tapolca? Melyik a szebb város?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 21:44
1/7 anonim válasza:
Tata szerintem szebb de, csak a vár és tó környeke.Maga a város nem mondható szépnek.
2/7 A kérdező kommentje:
Budapestről egy egynapos kiruccanás keretében inkább Tatára érdemes menni?
Nem jártam még egyik helyen sem, de a tópart mindkét városban tetszik, viszont talán Tapolca túl messze van ahhoz, hogy megérje oda lemenni.
2014. nov. 29. 11:48
3/7 anonim válasza:
Tapolca nagyon szép! Balaton kb. 20 km, szép a tó és környéke és eleve a város is. 2010-ben jártam utoljára, szeretnék elmenni ismét.
4/7 anonim válasza:
Egynaposnak inkább Tata. Közelebb van. Nekem személy szerint Tapolca tetszik jobban, viszont oda több napra érdmes menni: távolság, közel a Balaton, a Balaton-felvidéken meg jókat lehet kirándulni.
5/7 anonim válasza:
Egynaposnak mindenképp Tata! A tó és a vár, valamint a Tatabányai Turul szobor meglátogatása szép kis program + ott van még az ősember barlang Vértesszőlősön
6/7 Kései Sirató válasza:
Tapolca jobb hely, csónakázhattok a tavasbarlangban - egész évban nyitva van.
7/7 anonim válasza:
Tatai vagyok,a 2 tó és környéke nagyon szép,ha a város annyira nem is különleges.Sok a zöld terület.Nagyon szép az Öreg-tó,érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!