Miskolctapolca mennyire veszélyes környék?
Teljesen rendben van.
De miből gondolod, hogy veszélyes?
Jó, de attól kitudja
Szóval elviselhető?
Más véleménye esetleg?
Nem veszélyesebb mint egy siófoki vagy bármelyik balaton parti éjszaka.
Efott idején kb. 10-12 napot voltam Miskolcon, sokkal rosszabb a híre mint amilyen valójában.
Életemben először jártam Borsodban idén júliusban, az EFOTT-on. A Dunántúlról jöttem és ismertem a megye, azon belül is Miskolc hírét, de el van túlozva.
Bizonyos elemek sűrűsége egyértelműen nagyobb, mint akár a Dunántúlon, akár BP-n (ott járok egyetemre), de nem egy háborús övezet. Például minden nap az avasi Tescóban vásároltunk be, mégsem akart minket senki megölni, bár az is igaz, hogy mindig akadt pár ember a parkolóban, aki nem tűnt szimpatikusnak.
Még a híres-hírhedt Avas lakótelepen is jártunk, ott sem öltek meg minket. Mondjuk a kocsmák, "presszók" nem voltak valami bizalomgerjesztők a tízemeletesek aljában.
Miskolctapolca pedig gyakorlatilag kívül esik a városon, a Miskolc vége tábla után kell gyalogolni még egy keveset (tíz perc-negyed óra), gyönyörű természeti környezetben, hétvégi házak és éttermek, panziók sorakoznak, aztán a végén odaérsz a Barlangfürdőhöz. Van kellemes, parkos rész. ahol lehet sétálgatni, van sok lengyel, szlovák, ukrán meg német turista. Én ennyit láttam.
Miskolctapolca a jómódúak jedvenc lakóhelye. Lillafüred is nagyon szép hely. Nem csak Miskolcnak,hanem az országnak az egyik legjobb helyei. Aki nem járt ezeken a helyeken életében egyszer menjen el!
!
Az Avast nem kell leszólni. A rossz hírére csak 15 vagy 20 éve volt alap akkor is inkább a II. ütemet emlegették rosszként.
A fészekrakók már rég elmentek onnan. A rossz környék az a Vászonfehérítő és köryéke, a Kiss Ernőtől délebre lévő telepek, ahová se éjjel se nappal gyalog nem mennék vagy busszal nem utaznék át, a Bábonyi-bérc, a Szondi, a számozott utcáknak van rossz híre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!