Chile, Perú, Bolívia mennyire biztonságos országok?
Chile teljesen biztonságos.
Peruban és Bolíviában azért nem árt nézni hova mész.
Nézd nyílván mindenhol vannak biztonságos meg veszélyes részek,még Svédország és Svájc szintű helyeken is.
Nyílván sehol sem a helyi Ciudad Juarezbe kell menni :D
3-assal viszont nem értek egyet,azért Peruban sokkal több a gettó mint kb bármelyik európai országban.
Amúgy az életszínvonalnak meg a közbiztonságnak nem sok köze van egymáshoz,Salon ami Afrikában szegénynek számít simán sétálgattam és a szegényebb részekre is bementem és meg se néztek.
Dél-Afrikában ezt nem merném megcsinálni hiába az egyik legfejlettebb afrikai ország.
Minden országra ugyanaz jellemző:a gettókat kerülni kell
3-as egyébként nem igaz amit írt,egyik európai országban sincs azért annyi gettó és annyi szegény mint Peruban és Bolíviában,max Ukrajna és Moldova,esetleg Oroszország
Chile európai szintű ország,messze a legjobb
Afrikában is voltam,sehol nem lesz bajod ha odafigyelsz
Puerto Varas fantasztikus hely, nem is maga a város, hanem a környéke, a tóval, vízesésekkel, vulkánokkal.
Maga a város meg tényleg "érdekes" a sok némettel, a házigazdánk egy öreg német néni volt, mondta, hogy a világháború után jött ki a család (khmm khmm), a falon meg a Reich térképe díszelgett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!