Viszonylag olcsó és biztonságos országok?
Sziasztok. Véleményeket, leginkább tapasztalatokat várnék a környező országokról. Családi utazás lenne, mondjuk úgy 3 napra.
Az olcsót úgy értem, hogy kb. magyar árakkal egy szintben van.
Egy ismerősöm Görögországot ajánlotta, elmondása szerint a szállás fejenként 5 ezer per éjszaka volt nekik, az étel pedig ugyanannyiba kerül.
Nyugodtan ajánlhattok konkrét szállásokat is az országokon belül.
Ami érdekelhet minket az a városnézés, tengerpart.
A biztonságot pedig úgy értettem, hogy kérlek, ha ajánlatok, vegyétek figyelembe a migráns kérdést is.
Köszönöm.
Horvátország. Olcsó, közel van, tengerpart, meg vannak szép városok. Bár Görögország kulturálisan azért jóval gazdagabb, de pl. Dubrovnik szerintem nagyon szép.
Konkrét szállást nem tudok, mi csak pár napot töltöttünk Dubrovnikban, a többit egy szigeten, amit szeretettel ajánlanék, ha inkább a természetjárás, bicajozás, túrázás, sznorizás jelleg érdekelne. De nem városnézős-napozgatós.
Nézz szét szálláskeresőkön.
Kezdésnek nagyon jó lehet a hotelscombined oldala, ahol lehet régiókra is keresgélni. Ráadásul ha ár szerint rendezed a találatokat, rögtön képben leszel árakat illetően is.
Migráns ügyben pedig ajánlom, hogy olvass - nézz mást is, mint hülyegyerek híradókat, mert ha azokon nősz fel, örökre maradsz szellemi nyomorék.
"Családi utazás lenne, mondjuk úgy 3 napra."
Alapvető dolog, hogy minél rövidebb időre mentek, annál drágább lesz a nyaralásotok, egy napra visszaosztva.
Mivel az útiköltség pontosan ugyanannyi, ha egy órára mentek, vagy ha akár több hétre.
3 napra Görögországba menni??
Hát te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!