Subwax kérdése:
Milyen biztosítót ajánlanátok egy 10napos közel keleti kiránduláshoz?
Figyelt kérdés
Az út a következő: Isztambul, Tel-aviv, Jeruzsálem, Betlehem - és haza (Betlehemben csak egy napot leszek)2015. dec. 15. 20:23
1/6 anonim válasza:
Nézz szét valami gyűjtőoldalon, ahol több biztosító ajánlatát is összevetheted. pl. netrisk.hu
2/6 anonim válasza:
A bankkártyádhoz is jár biztosítást, de manapság kapni olyan platina bankkártyát is 10eFt alatt, amihez prémium biztosítás is tartozik az összes többi előnyével. (Reptéri ingyen várók stb)
Egyébként - ha csak nem vagy beteges - minek az a biztosítás???
3/6 anonim válasza:
Nem beteges ember is lebetegedhet és baleset is érheti.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Bár ez nem Közel-Kelet, de amikor én Japánban voltam a Posta biztosítónál kötöttem utasbiztosítást. Nem drága és nagyon sok mindent tartalmaz, plusz van benne felelősségbiztosítás is, ami szerintem fontos.
Jó utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!