Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Keleti-pályaudvaron van...

A Keleti-pályaudvaron van valahol váróterem?

Figyelt kérdés

Nem szoktam sokat vonatozni, de múltkor épp a Keletin száltam át és hát várni kellett 1,5 órát. Viszont várótermet én nem találtam. Volt az a nagy csarnok ahova a vonatok érkeztek azzal a 4 vágánnyal. Jobb-bal oldalt volt minden (lottózó, resti, wasteels, újságos, pénzváltó stb). Lent ahol a jegyet lehet venni ott se volt semmi csak újságos és csomagmegörző szekrények.

Viszont ilyen normál váróterem, ahol le lehet ülni, ahol várni lehet a vonatra. Na olyat én nem találtam. Van valahol ilyen a Keletiben?

2015. szept. 28. 10:00
 1/7 anonim válasza:
0%

Add ki magad bevándorlónak, és akkor 5 csillagos szállodába raknak be.

Mert sajnos ma, ha Magyarországon magyar vagy, akkor lenéznek, és leszarnak. Még egy váróterembe sem mehetsz be, mert az is tele van bevándorlóval.

2015. szept. 28. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így. Én sem találtam. És ráadásul tök hideg is volt.
2015. szept. 28. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha eldugod a papírjaidat és előveszed az iphone-od, akkor oda tudsz menni egy tranzitzónába ahol kapsz ingyen ételt és italt.
2015. szept. 28. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:

"Én is jártam már így. Én sem találtam. És ráadásul tök hideg is volt."

Pont ez jutott eszembe várakozásközben. Mert most még viszonylag jó idő volt. De mi van ha télen -10 fokban kell valakinek várakoznia. Akkor azért qrva hideg van ácsorogni abban a nagy csarnokban...

Most ez komoly, hogy az ország legnagyobb/legforgalmasabb pályaudvarán nincs normális fűtött váróterem?

2015. szept. 28. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer éjszaka érkeztem meg a Keletibe és indultam tovább reggel. Egy taxis megkérdezte, hogy szükségem van-e taxira. Mondtam, hogy nem csak a várót keresem. Azt válaszolta, hogy inkább maradjak a peronon..

Én inkább bemegyek a közeli Mekibe veszek egy teát, sütit és ott várakozom.

2015. szept. 28. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne volna váróterem!

A Kerepesi út felől az okdalsó bejáratnál.

A másik oldalon pedig ha az arab gyrososok közt továbbmész, ott több nagyon szép váróterem is van.

A Baross étterem is nagyon szép és jó.

2015. szept. 28. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A 9. vágány mellett van 2 váróterem is, kicsit hátrébb van a sima váróterem, ahol tapasztalatom szerint télen is van fűtés, a VIP váró előtte van, de oda csak a gazdag utasok mehetnek (1. osztályú nemzetközi jegy/1. osztályú bérlet kell hozzá).
2015. szept. 29. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!