Ha Budapest Keleti pályaudvarról indulok a bécsi vonattal, akkor hogy tudok eljutni a bécsi reptérre?
Figyelt kérdés
A vonatmenetrend szerint a vonatnak az alábbi 3 megállója van Bécsben:
Wien Hbf
Wien Meidling
Wien Westbf
Melyiknél lenne érdemes leszállnom, ha a repülőtérre akarok menni, és mire kell átszállni, vagy merre induljak, hogy a legegyszerűbben oda jussak. Állítólag az egyik megállótól nincs messze a repülőtér, de ennyi az össz infó, amit eddig ki tudtam erről deríteni.
2015. nov. 8. 22:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha a Déliből indul előbb oda érsz
2/7 anonim válasza:
igazából tök mindegy, mert mindenhonnan van transfer
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Szerintem megspórolod az átszállásokat, ha busszal utazol Pestről (Népliget).
Az Eurolines és az Orangeways Bécs felé közlekedő járatai megállnak a reptéren.
Talán még gyorsabb is mint vonattal.
5/7 anonim válasza:
Igen, busszal is lehet menni, ahogy az előző írta. De amúgy még van a CAT (City Airport Train) is, ami Wien Mitte nevű állomásról megy közvetlenül a reptérre.
6/7 anonim válasza:
A CAT baromi drága, az S-Bahn annyival nem lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!