Elena95 kérdése:
Hogyan tudok eljutni, illetve melyik helyi járattal?
Figyelt kérdés
Dorogról indulok,és Bécsi úti megállók kellenének nekem a második megállót nem tudom mi ami még a flórián tér elött van.de a Vörösvári útig mennék onnan pedig be kéne menjek a (Huszti útig) ,vagy ha jobb a Lidl ig kell elmennem .És hogy oda melyik helyijárat megy,egyáltalán betudok-e menni bécsi útról a Lidl ig.Bécsi útról nekem egyszerűbb lenne eljutni oda de gyalog is sok utca.A bécsi útról van egy út a Fehéregyházi ut azon kéne végigmenjek. Vagy a temetőnél a pomázi uton megy végig helyijárat ami elvisz a huszti utig,köszi a válaszokat.2015. máj. 14. 20:15
1/6 anonim válasza:
legegyszerűbb a Flórián térig volánnal onnan 118 busszal a Búza utcáig ott tesz le a bejáratnál(majdnem).
Gyalog jól mondod itt egy térkép:
Temető felé 2 bkv jegy kéne
2/6 anonim válasza:
"1" Térképen a "szürke sáv" a jó neked
3/6 A kérdező kommentje:
értem nekem az jó is volna ha flóriántól akkor a 118-assal megyek elég nekem a lidliig onnan már közel van akihez megyek :) köszii ,és még egy flóriánnál hol tudok jegyet váltani van vmi információs hely?
2015. máj. 14. 20:50
4/6 A kérdező kommentje:
búza utca akkor a körforgó előtt fog lerakni ugye ? az pont jó
2015. máj. 14. 20:53
5/6 anonim válasza:
A BKK oldalán van értékesítési pont-kereső, less rá ott. De a buszvezető is ad jegyet 450 Ft-èrt
6/6 anonim válasza:
Flórián felől a körforgó után kb 20 méterrel de a Lidl nem észrevehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!