Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Blaha Lujza térről vagy a...

Blaha Lujza térről vagy a Stadionoktól hogy lehet metrón kívül, vagyis bármilyen más BKV járattal eljutni?

Figyelt kérdés
Keresgéltem, de nem találtam, csak a metrós megoldást? Hátha valamelyikőtök tud valami más lehetőséget.
2010. jún. 18. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:

hová?

Egyébként miért nem jó a metro?

2010. jún. 18. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Hova szeretnél innen eljutni?

Pl a Stadionoknál fel tudsz szállni az 1-es villamosra, a Blahán sok egyéb villamosra, legfőképp 4-6, vagy hetes buszcsalád.

2010. jún. 18. 10:12
 3/9 A kérdező kommentje:
De hülye vagyok, a lényeg lemaradt!!! Az Örs vezér térre szeretnék eljutni, de metrón kívül nem megy oda semmi erről a két helyről.
2010. jún. 18. 10:15
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Miért nem jó a metró? Amúgy meg keletitől elmész 80-as trolival a Nagy Lajosig, majd mész 2 megállót a 3/62-es vilivel. De ha ellenőrök miatt akarsz máshogy menni, akkor szólok, hogy itt is vannak.
2010. jún. 18. 11:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért nem jó a metró, mert irtózom a föld alatti alagutaktól. Akkor inkább gyalog. De reméltem, hogy van másik lehetőség e kettőn kívül.
2010. jún. 18. 12:34
 6/9 A kérdező kommentje:
11:57-nek: Köszi a segítséget, bár a BKV honlapja szerint ez a 80-as troli jár a Stadionoktól az Örsig.
2010. jún. 18. 12:37
 7/9 bp1985 ***** válasza:
Este igen, valóban odáig jár. -de napközbe meg az, amit előbb írtam. Nagy Lajosig el trolival, onnan meg villamossal, vagy 32-essel örsre. Viszont Nagy Lajostól 10 perc alatt kényelmesen ki lehet sétálni.
2010. jún. 18. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
de ha a Stadionoktól mész az Örsre ne félj a metrón mert ott nincs abszolút mélyes és az állomás után nem sokkal már felmegy a felszínre a köv. megálló a Pillangó utca már bőven a felszínen van.
2010. jún. 18. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan isőban vagy a Blahán hogy jár még a 62-es villamos akkor azzal 30 perc alatt az Örsön vagy igaz végig kell nézned a csodálatos 8. kert és kőbánya gyártelepet. A népszínház utcából fog az is indulni.
2010. jún. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!