Faranciaországba mennek az autómmal, határon kérik az autó zöld kártyját? Kell kölcsönadásit írni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 13:27
1/17 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel hogy MEGSZŰNTEK a határokon az ellenőrzések és nem állt meg max a rendőr, de az bárhol?
2/17 anonim válasza:
Amúgy meg szerinted melyik külföldi rendőr fogja érteni a magyarul írt kölcsönadásidat? :D
3/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam külföldre menni, ezért kérdeztem elnézést, hogy ilyen tudatlan vagyok.
2013. nov. 5. 14:00
4/17 anonim válasza:
Miért, ahhoz külföldre kell járni hogy tudd hogy ott nem beszélnek magyarul? Na ne má..
5/17 anonim válasza:
2-es
Jáájj istenem... ki mondta, hogy ha külföldre mész akkor magyarul kell írni a kölcsönadásit?
Egyébként hasznos ha van. Tíz percet vesz el az életedből, de ha szükséges (nem a határon)és kellene bizonyítani, hogy jogosan van az illető birtokában, akkor az meg lehet órákat.
Írd meg angolul. Két tanú és kész. Bármikor jól jöhet. Baleset okozása, balesetben való vétlen részt vétel... stb.
Ugyanez vonatkozik a zöld kártyára. Mivel ingyenes a kiváltása, hasznos egész Európában annak ellenére, hogy nem kötelező.
6/17 anonim válasza:
Korabban eveken at napi szinten ingaztam autoval kulfoldre, soha a kutya nem kerte a kolcsonadasi szerzodest, pedig nem az en nevemen volt a kocsi.
7/17 anonim válasza:
Spanyolországba mentem kocsival néhány éve. Szlovén határőr első kérdése (akkor még volt Szlovén-magyar határellenőrzés)... Nagyot fújtattam, mire megtaláltam a kesztyűtartóban.
8/17 anonim válasza:
Mi volt a szloven hataror kerdese? Kolcsonadasi szerzodes?
9/17 anonim válasza:
Nem... tulajdonosi hozzájárulás. (perfekt magyar volt a határőr)
10/17 anonim válasza:
Most nyáron, bár az Autóklub szerint nem kötelező oda se, a macedón határőr a zöldkártyát kérte belépéskor. Ki az a hülye,aki leáll vele vitázni tricskapricska nyelven? Kinyújtod, átveszi, megnézi, visszaadja oszt jónapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!