Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Van olyan biztosítás ami...

Van olyan biztosítás ami minden autóval kapcsolatos káreseményt fedez külföldön?

Figyelt kérdés
Pár napra kéne. Például fededezi az önhibából bekövetkező baleset költségeit is. Fedezzen minden ilyen dolgot.
dec. 23. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Utasbiztosítások között nézz szét. Természetesen minél több mindenre vonatkozik a biztosításod és minél nagyobb részben fizeti a biztosító a kárt annál többe kerül.
dec. 23. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Biztos van, de egy vagyon lehet.

Ha ennyire nem tudsz vezetni, akkor jobb ha nem vezetsz, pláne külföldön.

dec. 24. 17:48
 3/9 A kérdező kommentje:
2. Még soha sem volt balesetem, de külföldre még nem mentem kocsival és nagyon le tudják húzni az embert. Közben már találtam 15K-ért.
dec. 24. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Hová mész?

Olaszországba kell rutin, de megszokható.

dec. 24. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
4. Szlovákiába, szóval nem annyira vészes. Csak ha véletlenül belehajtok egy nagy kátyúba és kitörik a kerék, akkor megszívom biztosítás nélkül. Magyarországon városban, főúton és autópályán szoktam leginkább vezetni. Ahhoz képest ez mégis csak nehezebb terep.
dec. 24. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Szlovákiában jobbak az utak mint nálunk.

Inkább a havazástól tartanék ha télen mész.

dec. 24. 20:06
 7/9 A kérdező kommentje:
6. A hó meg a másik.
dec. 24. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Biztivel is megszívod. A legdrágább asszisztem volt. Megállt alattam a kocsi. Hívtam a magyar nyelvű operátort.

- Van lenni neked autó nem túl rossz van? Te lenni hol?

De ez csak vicces volt. Viszont a javítást bem fizette, csak a műhelybe szállítást.

dec. 24. 22:30
 9/9 A kérdező kommentje:

8. Igazad van, az autó asszisztencia csak ezt fedezi+esetleges kisebb javítást csomagtól függően. Már egy kicsit jobban képben vagyok a dolgokkal mint pár napja.

Találtam viszont határozott időre megköthető Casco-t. Arányaiban nem olcsó, de legalább fizet ha balesetet szenvedsz. Ha csak simán lerobban, azt mondjuk elvileg nem fizeti. Persze még át kell néznem a részleteket mielőtt megkötném. Illetve hogy tartalmaz e vadkár biztosítást.

tegnapelőtt 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!