Tudnátok olyan biztosítót ajánlani, aki a sima utas-és poggyászbiztosításon felül Covid-fedezetet is nyújt?
Covid-fedezet alatt értem az útlemondási miatti repjegyvisszatérítést, valamint a kinti megbetegedés, esetleges karantén költségeit.
Az úticél Tenerife (Kanári-szgk.) március 19-26. között. Öttagú család utazna 2 felnőttel és 3 kisgyerekkel.
A Mondial Biztosítóval beszéltem, ők térítettek volna mindent, de kicsússzunk a határidőből, utazás előtti 31. napig kell megkötni a biztosítás, mi pedig 19 nap múlva repülünk.
Köszi a segítséget.
Akkor nincs tippetek ezek szerint?
Gondoltam, az utazás kategóriában vagyok, itt ítélkezés nélkül feltehetem a kérdést. Naiv vagyok.
A három kisgyerekből kettő már gyönyörűen végigül egy ilyen hosszú utat, 6 és 8 évesek. A piciről pedig én fogok gondoskodni. Pont annyi joga van a picinek is utazni, igen, akár nyűgösen, sírdogálva, mint a többi utasnak.
Na, köszönöm a segítséget, ítélkezést kaptam, segítséget nem. Azt hiszem, meg is fulladt volna az ide kommentelők többsége, ha nem gonoszkodhat egy picit. Én egyhez tartom magam: ha a kérdésre nem tudok válaszolni, akkor nem rontom "ott" (a kérdésnél) a levegőt.
" Pont annyi joga van a picinek is utazni,"
Másoknak meg pont ugyannyi joga van csendben nyugalomban végigülni a nem olcsó, baromi hosszú utat, a te kölyköd visítása nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!