Elengednétek a 17 éves lányotokat Indiába?
Hát figyelj nem akarom senkinek elvenni a kedvét de csak a szülőknek mondom, hogy Indiában millió a betegség, emberek olyanok mint a cigányok, koldusok, rablók, és a csapvíz fertő. Hoteleket csak 5 csillagosat ajánlok mert a 4 csillagosba egyik ember talált reggel egy CSÓTÁNY-t a tálba.
Ha 4 csillagon alul mész megfertőződsz az ételektől. Csak akkor vagány ha van gazdag ismerősöd ott és fogad az ő villájában, autóval hoz-visz. Felült egyik ismerősöm ott egy buszra, és hip hop valamilyen cigány az ölébe ült ukk-mukk,-fukk meg se kérdezte szabad e vagy sem...
Hát kedves???
Azt ne tőllünk kérdezd meg hogy engedd vagy sem, nem az én lányom ha az enyémről lesz majd szó akkor még harminc éves korába sem engedem Indiába lol...
De méert pont Indiába???
Indiában nagy az illegális szerv-kereskedelem. Mondjuk be kell menjenek egy korházba és ha operálják akkor ellopják az egyik vesélyét. Csak magánkorház van és az dráva. Taj Mahal szép hely, de elég éerdekes lenne hogyha 5 csillagos hotelen alul mennek, akkor kosz -bűz és hangosság várja őket a hotelben. Mondjuk én 5 csillagosban aludtam, nem volt nagyon semmi gond
Hotelek amiket ajánlok Agra esetében:The Gateway Hotel Fatehabad Agra (5 csillag), Jaypee Palace Hotel ugyancsak 5 csillag. Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!