Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Elengednétek a 17 éves lányoto...

Elengednétek a 17 éves lányotokat Indiába?

Figyelt kérdés
Felelősségtudó, volt már Németországban is kisebb csoporttal felügyelet nélkül, talpraesett. Az érdekelne, hogy aki járt már Indiában, mi a véleménye az országról? Mennyire veszélyes? Hogy fogadják a turistákat? A barátnőjével menne.
2010. jún. 25. 13:34
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
India egy csodálatos ország, kivánom, hogy jusson el a lányod oda, de jó döntés, hogy vártok még vele, mert nagyon gyorsan csőbe húzzák az embert főleg olyan helyen mint Agra, ami túrista paradicsom. Egyébként az emberek nagy része fantasztikus, jóindulatú, kedves. Viszont nem mindenki...
2011. jan. 26. 20:41
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát figyelj nem akarom senkinek elvenni a kedvét de csak a szülőknek mondom, hogy Indiában millió a betegség, emberek olyanok mint a cigányok, koldusok, rablók, és a csapvíz fertő. Hoteleket csak 5 csillagosat ajánlok mert a 4 csillagosba egyik ember talált reggel egy CSÓTÁNY-t a tálba.

Ha 4 csillagon alul mész megfertőződsz az ételektől. Csak akkor vagány ha van gazdag ismerősöd ott és fogad az ő villájában, autóval hoz-visz. Felült egyik ismerősöm ott egy buszra, és hip hop valamilyen cigány az ölébe ült ukk-mukk,-fukk meg se kérdezte szabad e vagy sem...

Hát kedves???

Azt ne tőllünk kérdezd meg hogy engedd vagy sem, nem az én lányom ha az enyémről lesz majd szó akkor még harminc éves korába sem engedem Indiába lol...

De méert pont Indiába???

2011. dec. 28. 20:21
 23/26 A kérdező kommentje:
Mert el szeretne menni Indiába, érdekli az indiai kultúra és a Taj Mahal. Nem az engedélyeteket kértem értelem szerűen, hanem véleményeket azoktól, akik esetleg jártak már ott.
2011. dec. 28. 20:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Én Jártam Indiában és én is azt mondom hogy nagyon nagyon veszélyes és tele betegségekkel. Amúgy ha majd a lányod visszajön megőrülve attól a látványtől ami ott van hogy cibálják le rólad a ruhát 1 ft-ért meg lábatlanok csúszkálnak a földön akkor magadra vessél nagyokos
2011. dec. 29. 16:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Indiában nagy az illegális szerv-kereskedelem. Mondjuk be kell menjenek egy korházba és ha operálják akkor ellopják az egyik vesélyét. Csak magánkorház van és az dráva. Taj Mahal szép hely, de elég éerdekes lenne hogyha 5 csillagos hotelen alul mennek, akkor kosz -bűz és hangosság várja őket a hotelben. Mondjuk én 5 csillagosban aludtam, nem volt nagyon semmi gond

Hotelek amiket ajánlok Agra esetében:The Gateway Hotel Fatehabad Agra (5 csillag), Jaypee Palace Hotel ugyancsak 5 csillag. Sok szerencsét

2011. dec. 29. 17:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát elég csúnya ott ,bogaras csótányos szúnyogos 17 éves lányodat igen, majd ott elrabolják és nem látodd többet
2012. jan. 1. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!