Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Elengednétek a 17 éves lányoto...

Elengednétek a 17 éves lányotokat Indiába?

Figyelt kérdés
Felelősségtudó, volt már Németországban is kisebb csoporttal felügyelet nélkül, talpraesett. Az érdekelne, hogy aki járt már Indiában, mi a véleménye az országról? Mennyire veszélyes? Hogy fogadják a turistákat? A barátnőjével menne.
2010. jún. 25. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Milyen céllal mennek ki?

Ha napozás tenger, buli, akkor nem India a legjobb választás. Indián belül utazni érdemes, vonattal stb., ennek megvannak a veszélyei. Pl találkoztunk idomított tolvaj majmokkal. Azt hinné az ember, hogy csak a filmekben van. Vannak olyan dolgok indiában amit az ember csak felnőtként ért meg. Kezdetnek szerintem ajálnd nekik Egyiptomot, az is nagyon érdekes és sokkal biztonságosabb mostanra. Elmennek pár fakultatív programra, piramisok, sivatag, vörös-tengeri búvárkodás stb, királyok völgye.

2010. jún. 25. 14:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Na jó, azt hiszem váratom Indiával még néhány évig .. :)
2010. jún. 25. 14:38
 13/26 A kérdező kommentje:
Nagy álma eljutni oda, megnézni a Taj Mahalt, 2 éve szó volt róla hogy elmegy az egész család, de családi tragédia miatt nem sikerült megvalósítani. Ez is hajtja. De hiszek nektek, jobb a biztonság és lesz alkalma még megnézni .. :)
2010. jún. 25. 14:46
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

Oda SOHA nem!!! Még velem se...

Te vagy a felelős érte, mondd meg neki, hogy ha 18 éves lesz , akkor indulhat, de addig TE döntöd el!!!

2010. jún. 25. 19:24
 15/26 A kérdező kommentje:
Utolsó nem igazán értem, hogy mit akarsz mondani a nagykorúsággal kapcsolatban. 18 évesen is a lányom lesz, akit félteni fogok, nem ez az egy év ami visszatart engem attól, hogy nyugodt szívvel el tudjam engedni. Többieknek köszönöm.
2010. jún. 27. 19:18
 16/26 anonim ***** válasza:
Ezt egy ismeretlen ember nem nagyon tudná megmondani mert a saját lányát csak maga ismerheti a legjobban hogy mennyire tud magára vigyázni stb. Az indiaiak kedves kis emberek többnyire szegények de kedvesek, barátságosak.
2010. jún. 27. 20:49
 17/26 A kérdező kommentje:
Persze, nem azt szerettem volna, hogy meggyőzztek, " ha tényleg olyan felelősségtudó akkor engedjem", hanem tapasztalatok, + milyen veszélyesek az emberek.
2010. jún. 27. 20:53
 18/26 anonim válasza:
Én a 17 éves lányomat szivesebben engedném el Kínába mint Indiába mert ott rossz az élelmiszer, nagyon gyorsan terjednek a betegségek, és nehezebb jó munkát találni.
2010. júl. 9. 16:02
 19/26 anonim válasza:
Kínában is ugyan úgy vannak betegségek, és a szegénység talán még nagyobb is pár helyen. Az élelmiszerekről meg ne is beszéljünk..
2010. aug. 29. 14:00
 20/26 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok én se engedném el magamat. :D Elég bátor a lányod, és el is hiszem, hogy aki eléggé talpraesett, az tud magára vigyázni. De nem lehet, hogy ez nem is bátorság, hanem vakmerőség inkább??
2010. szept. 1. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!