Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kimenjek Dél Koreába? Mert...

Kimenjek Dél Koreába? Mert május közepére van egy utazásom, és nem tudom, hogy a mostani helyzetbe érdemes e. Érdemes?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 13:49
1 2
 11/14 anonim válasza:

11:16

Írtad hogy nem vagy magyar, de viszont nekem annak tűnsz, hol tanultál meg ilyen jól magyarul?

2010. jún. 3. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Én a helyedben mielőtt kimennék, megpróbálnék beszélni a kinti céggel, hogy ha élesre fordulna a helyzet a két Korea között, akkor szeretnél hazajönni, és ezt valahogy vegyék számításba a szerződés megírásánál! Tehát, ne úgy kapd meg a két éves szerződést, hogy az szent és felbonthatatlan legyen még egy esetleges háború esetén is!!

Ha ezt a kérésedet hajlandóak számításba venni, akkor simán érdemes kimenni. A kultúra tényleg nagyon más, de a kaja az valami isteni!!! 2 hétig főzött rám pár naponta két koreai csajszi, hát messze a legjobb kaják voltak a többi nemzet mellett. Volt illata, volt íze!! Hasonlóan durván fűszereznek mint a magyarok, imádtuk egymást, akkor is ha én főztem, akkor is ha ők... azok voltak számunkra az igazán jó napok, végre nem íztelen kaja!! (persze vannak fura dolgaik is)

Szóval én olyan feltétellel, hogy a szerződés bizonyos helyzetekben bontható, és nem semmiznek ki, elmennék!

2010. jún. 4. 11:30
 13/14 anonim válasza:

Szintén "nem magyar" vagyok, erdélyi és székely :)

Többször voltam Koreában, én nagyon szeretem. Más a kultúra, jók az emberek, jók a kaják, jók a csajok. Szakmailag is fejlődhetsz. Első körben harcművészeteket tanultam, aztán informatikát.

2-3 évente mindig megyek a barátaimhoz.

2010. jún. 24. 08:29
 14/14 anonim válasza:

06-03 22:37 -nek

Tényleg nem vagyok magyar. Egy közép-ázsiai országból származom.

A magyar nyelvet megtanultam, mert érdekelt a magyar kultúra :)

A kérdést feltevőnek azt javaslom, hogy beszélje át alaposan a munkáltatóval a szerződés egyes részeit. Kérdezze meg, hogy milyen esetekben fel tud mondani. Mik lennének a következményei, stb.

Az olyan buta kommentekre, mint "ne menj, mert elrabolnak a komcsik", "ne menj, mert szétlőnek a komcsik", stb. ne hallgasson. Hallgasson olyan emberekre, akik már voltak kint.

2010. jún. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!