Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kimenjek Dél Koreába? Mert...

Kimenjek Dél Koreába? Mert május közepére van egy utazásom, és nem tudom, hogy a mostani helyzetbe érdemes e. Érdemes?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hogy gondoltál kimenni? nyaralni, vagy dolgozni?
2010. máj. 27. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nyaralni mindenképp sztem,de dolgozni...hát nem tudom ott milyenek a munkakörülmények,de sztem érdemes.Mindenhol jobb lehet mint most Magyarországon.
2010. máj. 27. 14:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, de a körülmények. Amúgy dolgozni megyek, mint komputeres szakember. Ha esetleg annyira bedurvulna ott a mostani állapot.
2010. máj. 27. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm Szöulban lakik. Azt mondta nem olyan durva az állapot, mint ahogy az elmondják, Dél-Korea inkább a békés megoldásra hajlana, míg Észak a háborúsra. Azt mondta jelenleg viszonylag nyugi van, de ha Észak megint lép valamit, mint az a hajó elsüllyesztése is volt, akkor elképzelhető, hogy a déli nagyfejeseknél is elszakad a cérna, és létrejön az a háború. Ha huzamosabb ideig dolgoznál kint, én lehet meggondolnám, és valószínű hogy végül a nem mellett döntenék. Ha csak pár hétre kéne kimenned, attól nem kell félni!
2010. máj. 27. 19:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Két éves szerződést kaptam a cégtől. A fizetés jó, a szakértelmet megbecsülik. Pár hete még nyugodtan kimentem volna, de hogy most bejött a krackh.
2010. máj. 28. 10:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Ember!

Ki ne hagyd!

Jobb mimt akármelyik kalandtúra.

2010. jún. 1. 09:56
 7/14 anonim válasza:
100%

Kétszer voltam Dél-Koreában. Egyszer turistaként 10 napig. Második alkalommal szakmai gyakorlaton voltam félévig. Életem egyik legjobb élménye volt :)

Nem olyan durva a helyzet. Feszült a hangulat, de háború nem fog kitörni, ne aggódj. A média túlzásba viszi.

Inkább a kulturális sokkra készülj fel :) Kint dolgozni nagyon más lesz. Ők nagyon szenvedélyesen tudnak dolgozni. Pl. ott nem lesznek 10 perces cigi szünetek óránként, mint magyaroknál :D

(Nem vagyok magyar, külföldi vagyok. Dolgoztam Magyarországon is, külön, érdekes élmény volt... :D )

A konyhájuk isteni! Nagyon finom!

Ha pasi vagy, készülj fel arra, hogy a koreai csajok imádni fognak téged.

Hasonló lesz a helyzet, ha lány vagy. Szeretik az egzotikus fehér bőrű leánykákat.

Ki ne hagyd! Még az unokáidnak is lesz mesélni való :)

2010. jún. 1. 11:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Menj!! És vigyél engem is:)
2010. jún. 1. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
nem menj mert elrabolnak a komcsi észak koreaiak
2010. jún. 1. 20:32
 10/14 anonim válasza:
0%
azért hogy szarrálőjenek? inkább maradj
2010. jún. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!