Milyen kabátot vigyek magammal Rómába május első felében? Milyen idő van olyankor?
Figyelt kérdés
Azok válaszát várom, akik jártak ebben az időben Rómában.2011. ápr. 13. 10:17
2/5 anonim válasza:
Max egy könnyû széldzsekit vigyél, azt is csak azért, hogy késø este/hajnalban ne fázz, de valószínûleg nem lesz rá szükség.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem kell kabát! :-) Én február végi időben voltam Rómában és mikor kisütött a nap, majd megsültem 2 db pulcsiban. Persze akkor még kellett kabát estére, illetve ha fújt a szél. De májusban már 99%, hogy nem kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. ápr. 13. 13:47
5/5 anonim válasza:
azért vigyél kabátot mert tényleg reggel vagy este fázhatsz, de mindenképpen vékony de vízhatlan legyen a kabát
vagy azt mondom, hogy egy vastagabb pulcsi vagy melegítő(k) és egy jó esernyő, mert esni fog, az, hogy ott nem esik az eső, az csak július, aug
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!