Hol tudok itt Magyarországon "ferdeszeműekkel" (kínai, japán stb. ) ismerkedni? Vagy úgy egyáltalán hol lehet? (Kivéve a keleti országokat, mert nem tudnék oda kiutazni. ) Szerintem olyan aranyosak!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 20:58
1/22 A kérdező kommentje:
persze pasikkal... :)
2010. ápr. 23. 21:09
2/22 anonim válasza:
Sárkány Center és környéke, Józsefvárosi piac... Bár itt nem biztos, hogy a legszimpatikusabb alakokkal találkozol majd...
3/22 anonim válasza:
Bármelyik kínai kajáldában megtalálhatóak. Általában körülötte is szoktak lófrálni, valamint vannak kínai ruhaüzletek is.
4/22 anonim válasza:
Irány az éjszakai élet, drum'n'bass, break beat és hasonló népszerű elektronikus zenék partyjai.
5/22 anonim válasza:
Nem tudom, de ha találtál egyet, és ha van lány testvére szólj.
6/22 anonim válasza:
Csak majd nehogy csalódj bennük, amikor "arra" kerül a sor :D:D
Főiskolákra is jár jópár, cserediák programban.
7/22 A kérdező kommentje:
miért csalódnék? túl kicsi v mi?:D
2010. jún. 7. 12:30
8/22 anonim válasza:
A legnagyobb százalékban igen :D
9/22 anonim válasza:
tényleg nagyon aranyosak... a japánok még okés de a kínaiak ne zavarjanak hogy a fél világot elfoglalták és a szervkereskedés érdekében képesek hidegvérrel embert ölni!
10/22 anonim válasza:
én is ázsiai vagyok :)) én itt élek Budapesten és naaaaaagyon sok ázsiai ismerősöm van(nem kínaiak)am ázsia centerben is a több ott ázsiai,persze a legtöbb vietnámi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!