Japán utazás, hogyan?
Ha utazol, akkor Japan Rail Pass. Ha nem utazol, akkor ez hanyagolható. Három hétre kb. 150-200e Ft körül van.
Amikor voltunk, akkor a repjegy olyan 180e Ft körül volt, a szállások azok kb. 20-30e Ft/éj körülből megvoltak. Kellett kajára költeni még, aztán kb. ennyi volt. :) Jó volt, de nem túl olcsó.
Három hét szerintem olyan 1 millióból biztonságosan megoldható. Arra figyelj, hogy a beléptetéskor fedezetigazolást kérhetnek!
Szerintem szánj is rá 1,2 milliót hiszen ott ne érjen meglepetés. A lényeg, hogy a belépési feltételként előírt összeget igazolni tudd, ha kérnék.
És igen, be lehet járni, nekünk legalább is sikerült :)
Mi két hetet voltunk 2008-ban. 3 ágyas szobákban átlagosan 9-10.000-re jött ki egy éjszaka (3-4 *, valmint 5* reptéri szálloda)140 volt a repcsi, 100 volt a jr pass. Ezen kívül belépők, kaja. Kb 450-500 között volt minden szuvenítekkel együtt. Tőlünk fedezet igazolást nem kértek, nem is olvastam sehol, hogy kéne ilyen. Csak a repcsin kell kitöltened egy adatlapot amire rá kell írni mennyi kp van nálad, ezt az adatlapot kell a belépéskor átadnod, ill. ujjlenyomatot, és írisz mintát vesznek :)
Nagyon szuper lesz kinn, de szerintem 3 hónap is kevés lenne :( rengeteg a látnivaló. BEPPU-t ne hagyd ki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!