Isztambuli nyaralásra miket érdemes pakolni?
A bazár meg az egyik belvárosi nevezetességtől a másikig bóklászás nem igazán hoz lázba. Persze kell majd egy olyan is, ha lecsillapodnak a kedélyek...
De nem kezdek magyarázkodni, mert arra kértem tanácsot mit vigyek, nem azt kérdeztem menjek-e vagy sem.
Kérdező!
Majd ott legyen ilyen nagy az arcod...
...és nyugodtan menjél csak kihívó (átlátszó, mélyen kivágott) ruhákban.
A ruha egy totál szimpla, mellszivacsos, nyakban megkötős, melltől bővülő, hosszú pamut ruha, nálunk ez már-már visszafogott is a nyári pícsanadrág kavalkádhoz képest, ott meg majd stólaszerűen magamra kötök valamit. A felsőnek meg a hosszúujjú felső rétege áttetsző, alul egy csónaknyakú (nálam ez a minimum, gyűlölöm, ha bármi a nyakamhoz ér, úgy érzem megfulladok) top. De majd még beszerzek melléjük ezt-azt.
Amúgy meg úgy van, sértődj meg, amiért finoman utaltam arra, hogy te, meg még páran SZÉTOFFOLTÁTOK a kérdést.
Nyugi, betartják az értékrendet.
Első a teve, azután a birka, te csak a sor végén leszel...
Rájöttem, hogy mivel nagyvárosról van szó, ahhoz nekrofilnek is kellene lenniük, bár a hentes lehet lekeverne nekik egyet. Amúgy meg... ez oltári nagy mázli. Lehet be kéne szereznem egy barit háziállatnak.
Irónia off.
Ma is robbantottak Törökországban, de a legfőbb gondod a ruhád.
Menjél csak.
Divat a tépett fazon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!