Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » A Szahalin-szigeten szeretnék...

A Szahalin-szigeten szeretnék élni! Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Valamint családot is ott fogok alapítani.Milyenek a lányok arra? És az éghajlat?

2015. jan. 12. 20:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell tenned,ha ott karsz élni?

..költözz oda.például.

2015. jan. 12. 20:47
 2/14 A kérdező kommentje:

Na jó,de hogy jutok el oda egyáltalán?? Mert közvetlen repülőjárat nincsen...

Meg milyen papírok kellenek? Meddig maradhatok? Meg hogy lehetek orosz állampolgár?

Segítsetek kérlek,már így is szétküld az ideg.Szívem szerint most azonnal elindulnék,de ez a várakozás kikészít..

2015. jan. 12. 20:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Külügyi szolgálat Oroszország - ezeket írd be google-be. Ott van leírás arról, kell-e tartózkodási engedély, vízum stb.
2015. jan. 12. 21:15
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Ja és van itt még valami..Azt hallottam valahol,hogy a minecraft be van tiltva Oroszországban.Igaz ez?! Csak mert elég nagy minecraft-os vagyok...És nem akarom,hogy emiatt hiúsuljon meg a költözés.

2015. jan. 12. 21:18
 5/14 A kérdező kommentje:

Ja és az orosz nyelvtudás mennyire szükséges?

Mert magyaron kívűl csak szomáliul beszélek,meg angolul egy kicsit.

Oroszul csak pár szót tudok (igen,nem,nyomtató,meg ilyesmik),írni meg egyáltalán nem.

2015. jan. 12. 21:26
 6/14 Shai-Hulud ***** válasza:
89%

Fogsz egy nagy halom édesítőszelt (szahalint), és ledobod dulván a padlóla. Majd teleeleszted vízzel a szobát, és akkol ott leszel a szahalin szigeten.

(De én azélt a cuklot jobban szeletem.)

2015. jan. 12. 22:45
 7/14 anonim válasza:
62%
Istenem, de jó troll vagy
2015. jan. 12. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
(hatoska, megédesítetted a napomat:D)
2015. jan. 13. 07:04
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Petike neked nem az iskolában lenne a helyed? Vagy agyadra ment a hülyeség és kiírt a doki? Olvassad inkább a kötelező olvasmányokat hátha értelmesebb leszel...:)
2015. jan. 13. 10:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, be van tiltva a Minecraft. Épp itt vagyok a Szahalin-szigeteken és nem tudok felmenni egy szerverre sem! Múltkor a titkosszolgálat ráültetett egy gyereket egy hereverő heverőre, mert játszani akart, azóta kicsit félve próbálkozok játszani.
2015. jan. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!