Milyen önkéntességi lehetőségek vannak nyárra, középiskolásoknak, Japánba?
Gondolom, ha Japánba készül penge vagy angolból, illetve japánul is tudsz valamelyest (mert amúgy nem igazán beszélnek angolul). Szóval érdemes ezeken a nyelveken keresni weboldalakat.
Én amit találtam hirtelen pl egy nyelviskola oldalán volt, hogy lehet menni önkéntesnek biofarmra, cukrászdába, galériába... meg még egy csomó helyre.
Meg vannak csereprogramok, ahol középiskolások mehetnek Japánba, illetve japánok más országok iskoláiba. De ehhez az kell, hogy az iskola regisztrálva legyen ebbe programba (pl Greenheart travel).
Amondó vagyok, hogy anyagilag igen csak fel kell készülni, mivel csak az utazás 150-250 ezer Ft, aztán valahol aludni kell, meg azért csak költ az ember, és Japán nem az olcsó országok közé tartozik. Szóval min 5-600 ezerrel számolnék (a repjegyen felül), de ez ugye lehet jóval több is (mondjuk nem írtad, hogy mennyi időt szeretnél kint lenni).
Olcsobbak? Mihez kepest?
Ahogy az elso mondta, MINIMUM felmillio forintba fog kerulni.
Én ezzel voltam kint anno:
Szállást és kaját kapsz a munkádért cserébe, minden egyéb költséget neked kell állnod.
Összesen 400000 forintba került (repjeggyel együtt), és egy hónapot töltöttem kint. (Olcsóbban is meg lehet úszni, ha nem randizol japán lányokkal :P)
Minimum 16 évesnek kell lenned ahhoz, hogy egyedül mehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!