Dubajba megyek, elég jól nézek ki, vajon fognak ajánlatokat tenni az ottaniak? Ti elmondanátok a barátaitoknak?
Barátnőmmel ketten megyünk Dubajba nyaralni, 20 éves szép csinos lányok vagyunk, néha szoktunk együtt utazgatni és akkor mindig kiírjuk hol vagyunk épp, meg egy-két képet megosztunk. Dubajt inkább el kéne hallgatni, mert rosszra gondolnának, vagy ha nem mondjuk senkinek és utólag kiderül, akkor gondolnak rosszra? Tényleg csak nyaralni megyünk, és luxushotelben szállunk meg, ahol biztos csinálunk képeket, de másokban ez nem kelt "furcsa" gondolatokat, hogy mi ott biztos dubajozunk? (szülők fizetik).
Ottaniak ha beülünk drága helyekre, nem fognak ajánlatokat tenni?
nem azt kérdezte hogy szerintetek mi drága és mi jó,
oda megy, az ő dolga
dubai nem véletlenül híres, az elképesztő sutyerákság találkozik az elképesztő mennyiségű pénzzel,
határtalan luxus, nagyon látványos és izgalmas az egész, aztán ha véletlenül kimész a városból ott nincs semmi, de szó szerint
gyönyörű aranysárga homokos strandok végig, óriási nyüzsgés, óriási bevásárlóközpontok, stb
ajánlatokat nem hiszem hogy fognak tenni, a gazdagok hozatják a csajokat, egyesek szerint kb 10ezer magyar csaj van kint, az utcán nem szólítanak le
de ha bemész egy boltba ahol csak pasik vannak akkor pl. megfogják a segged, erre érdemes felkészülni és nem pattogni, csak halkan szólj rá
imádni fogod, egy csajnak a paradicsom :)
Mész nyaralni és a legnagyobb gondod, hogy fognak-e ajánlatokat tenni az ottaniak illetve, hgy a barátok azt fogják hinni, hogy Dubajozni mentek. Furcsa..
Lényegében az egész rajtad áll, nem tudom miért extra fontos a Facbookra felrakni pont a szállodáról képet, de ha ez a vágyad mit törödsz vele, hogy mások mit gondolnak? Gondolom a barátaid ismernek és tudják rólad, hogy nem vagy ku...a.. Szóval mi a gondod?
Szerintem teljesen egyértelmű hogy a kérdés nem is a ténlyeges kérdésekre fókuszál.
"elég jól nézek ki"
"20 éves szép csinos lányok vagyunk"
"mindig kiírjuk hol vagyunk épp"
"luxushotelben szállunk meg"
"beülünk drága helyekre"
Élvezzétek az utat, de az irigység keltése az emberekben nagyon undorító, főleg hogy Magyarországon csináljátok. Itt Londonban ez nem működne, hisz az aljanépnek is van annyi pénze hogy összevissza utazgasson.
Konklúzió: ne itt a gyakorikérdéseken b*szd az emberek agyát az idi*ta kérdéseiddel.
De, leszolitanak, mondjuk nem durvan, de igen megesik.
Valami o-betus mondat jelenti azt "Mennyi az ido?"
Vagy "tedd le a zacskot a foldre es akkor felmegyunk hozzam" - az lenne a jel reszemrol, hogy bennevagyok, hogy leteszem a foldre a zacskot.
Nem kerdezheti meg direktben.
Amugy nekem nagyon tetszett. A Burj Khalifa lenyugozo, a strand tetszett, az ettermek nekem nem draga kulfoldi keresettel, a hotel csodas volt. A bazarsor lehetett volna nagyobb, de igy is erdekes volt. A kis hajokra a baratom nem akart felszallni, meg a kulturalis megertes kozpontba se akart menni, pedig beoltoztem volna csadorba, ot meg beoltoztettem volna abba a feher izebe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!