Miért akarnak annyian a Távol-Keletre, főleg Japánba költözni?
Azért akarnak kimenni, mert szeretik azt a kultúrát. Ha te is annyira szeretnéd nem kérdés, hogy amilyen gyorsan csak lehet megtanulnád a nyelvet tökéletesen :) Én is kiszeretnék menni egyszer nekem bejön. Olyan jó lehet kint tanulni ^^ Kár hogy felnőtt leszek mire kimegyek talán :/
Inkább az elhelyezkedés a nehéz, de ha nem olyan helyre mész ahol japánul kell olvasni akkor az is könnyű :)
És ha valakinek fogalma sincs mire vállalkozik? Szörnyű lenne az élet, ha csak olyan dolgokat tennénk meg, amiknek biztosan tudjuk a kimenetelét... Ha valaki ki akar költözni, akkor költözzön. Japánba nagyon nehéz csak úgy kiköltözni, vagy tartós munka kell, vagy japán házastárs, hogy letelepedhess ott... egyiket sem könnyű megszerezni, úgyhogy ha valaki tényleg kimegy oda, gyanítom, hogy valamit sejt a kinti dolgokból.
én nem voltam még ott, nyáron tervezek menni egy hónapra, és a cserediákságra hajtok, ha összejön egy pályázat az ösztöndíjra..
De nem értem, miért baj az neked, ha valaki kinn akar élni.
Engem maximum ami zavarna, az az, hogy nem beszélek japánul. ők meg angolul. Ergo nehéz kommunikálni. De nem lehetetlen, és ha az ember kinn él, idővel megtanulja nyelvet is, a kultúrát is. ha nem tetszik neki, haza lehet jönni, senki sem kényszeríti, hogy kinn maradjon.
Az élet próba-hiba módszerekkel halad előre. Így van ez jól
22L
Miért ne lennének? :D Az egyetem tele van ilyen lehetőségekkel. alap és mesterszakon egyaránt, de még doktoranduszként is rengeteg lehetőséged van külföldi programokra, konferenciákra, kutatásokra.
22L még mindig :D
Nem értem ezt a kérdését.
Ez teljesen ember függő.
Éltem Ausztriában, Angliában most pedig a Távol-Keleten élek. Az esetemben elég volt 6 hónap beilleszkedni akárhova.
"Ott teljesen mások a szokások, még évtizedek múlva is lesznek olyanok, hogy nem érted, valaki miért mond bizonyos dolgot"
Mindenki ember, senki sem természetfeletti lény. Ha nem éretsz valamit akkor megkérdezed. Tényleg vicc ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!