Animések - ázsia fanok! Kiköltöznétek Japánba?
én pl szó szerint anime - manga fan vagyok, de ha megnyúznának se költöznék ki oda, egyszerűen számomra a kultúra, az értékrend és az ételek is olyan távoliak- sokkal jobban szeretem az európai kultúrát - angol kultúrát (mert Londonban lakok) és annyira boldog vagyok, hogy erre a kontinensre születtem, persze semmi bajom a japán emberekkel! (legjobb barátnőm is az xd)
ti hogy vagytok ezzel? Ki szeretnétek menni? Szerintetek gáz, hogy animés létemre nem akarok odamenni?
Animés vagy?
És nem vágysz japánba??
Ez gáz!
Én személy szerint szívesen laknék japánban. :)
De ettől függetlenül nem gáz!Nem minden anime és manga fant érdekel a japán kultúra.De én se szívesen hagynám itt az otthonom örökre.
Én bár nem vagyok tipikusan animefan, mert már jó ideje nem nézem animéket, csak olykor olykor egy becsúszik, inkább élőszereplős japán sorozatokat nézek, de imádom Japánt, a kultúrát, a nyelvet, a szokásokat, a hierarchikus rendszerüket, a gondolkodásmódjukat... úgyhogy igen. kiköltöznék.
mindenképpen!
Én ugyan nem vagyok fan, de lenne lehetőségem kiköltözni - viszont nem tudom, menjek-e.
Teljesen mások a szokások, a kultúra, az életvitel..
A munkalehetőségek pedig lényegében nem jobbak, betelepülőként pláne nehezebb normálisat találni, de még japánként is nőként nehezebb érvényesülni, férfiként pedig nagyok az elvárások és rengeteget kell dolgozni.
7. vagyok, van itt is munkám, valószínűleg kint se halnék éhen, csak azt hiszem nem lenne sokkal egyszerűbb az élet, mint itt. Sőt.
Valóban ha már külföld, akkor szerintem előbb megyek angol/német nyelvterületre.
Egyébként a kapcsolódó kérdés vagyok alul, majdnem ugyanezt kérdeztem. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__5069848-kikolto..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!