Valaki szeretne szerepjátékozni velem? Természetesen animés szerepjátékra értem. Főként animések válaszát várom.
Figyelt kérdés
Lehet kitalált karakterekkel is, de lehet a következő animék kapcsán: Umineko no naku koro ni, Hetalia, Free!, Mirai Nikki, Soul Eater, stb...2013. nov. 16. 18:50
1/10 Kameko-san válasza:
A Free!-n kívűl bármelyik kapcsán szívesen szerepeznék veled. (mert azt nem láttam. :D) :)
2/10 A kérdező kommentje:
Ó, de jó *0* Végre valaki. :)
2013. nov. 16. 19:36
5/10 Zanurusa válasza:
Üdv na vegyétek úgy hogy én is feltettem ezt a kérdést ,azonban én inkább Soul Eater , Maka és Black Rock Shooter szerepjátékost keresnék főleg Budapesten
6/10 anonim válasza:
Én a Hetaliából lennék szerepjátékos (Dánia). Korábban volt itt egy topicom, de letörölték, pedig jó szerepjáték volt Norvégiával meg Belgiummal :D
Most azon töröm a fejem, hol nyithatnék ilyen topicot, mert itt úgyis letörlik majd...
7/10 anonim válasza:
Én Főleg Kanada lennék (Hetalia), de a Mirai Nikki, Soul Eater vagy Free szerepjáték is érdekes lenne. (Az Uminekot nem láttam.)
9/10 anonim válasza:
PASTAAAAA~
-Valaki...CIAOOOO ^_^
10/10 anonim válasza:
Nagyon régi a kérdés, de ha aktuális: engem Free! szerepjáték érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!