Beijingben (Kína) milyen az élet?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék ellátogatni Bejingbe, hogy felmérjem a terepet. Ugyanis szeretnék kiköltözni és ott élni (dolgozni, stb). Viszont nem nagyon ... sőt szinte semmit nem tudok kínaiul. Kérdezgettem embereket és azt mondták, hogy nagyon sok kínai nagyvárosban beszélnek angolul. Ez mennyire igaz? Eltudnék ott helyezkedni úgy, hogy alapfok illetve középfok között beszélek, írok, olvasok angolul? Meg-e tudnék ott élni Biztonsági Őrként?
Sokat gondolkodtam azon, hogy hova lenne érdemesebb Anglia vagy Kína... az utóbbit jobban szeretném már csak a kultúrájuk miatt is.
Az értelmes, segítő válaszokat előre is köszönöm.
2013. okt. 6. 13:56
21/22 deejayalien válasza:
Mennyi okos ember van koztetek!En is itt elek es nincs diplomam es minden rendben van,maceras de meg azt mondom h inkabb szenvedek itt mint otthon.az senkinek nem jutott eszebe hogy azert hivjuk pekingnek kinat mert volt egy okostojas aki nem birta kiejteni beijinget,es rairta h peking es akkor most mindenki baromsagat kovetni kell, en azt mondom a szell kalman terre hogy moszkva ter!Durva mi, a kerdezonek motivacio kell ,nem beszurkult magyar nyelveszek minimalberert!
22/22 anonim válasza:
Elolvastam a hozzászólásokat ! Együtt érzek veled ! Rühellem ezt a népet, egyre jobban ! A sötétség náluk alap létezési feltétel ! Egy maroknyi értelmes miatt nem érdemes itt maradni ! Lehet hogy a környezeti adottságok ideálisak, de ezek a hulladékok, akik többségben vannak az országunkban teljesen tönkreverték és utódaik tönkre verik azt.. Úgyhogy irány Kína ! Vagy akárhova csak el innen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!