Mi van kína és török ország közt? (google térképet mellékeltem! )
nem értem az ékírást és városok neveit látom csak, lelehet hülyéézni mert nem tudom, ez van, negatív vélemények nem érdekelnek max megy a piros kéz;)
aki tudja légyszi mondja meg hogy az ilyen ország/országok?
itt a link:
kínát pirossal bekereteztem és törökországot lilával. a kérdés, hogy mi a kék rész?:) légyszi hülyeségektől kíméljetek..
Hülyének nézlek mert az vagy, bocs (lehet nyomni a piros kezet)
Ha "letudtad" írni ezt a kérdést feltételezem hogy tudsz olvasni tehát nem kell mást tenned csak el kell olvasnod a zárójelbe lévő ország neveket, nem tudom hogy ha Kínát/TÖRÖKORSZÁGOT el tudtad olvasni akkor a többit mért nem tudod, jó lehet, angolul vannak írva, de a legtöbb ugyan az magyarul is, ha meg annyira nem tudsz angolul vagy nem tudod kikövetkeztetni hogy milyen ország akkor még ott van a Google fordító
király! ebből ismét nem tudtam meg semmit...
akkor pl kazahsztán vagy Iraq nem város, hanem ország? nem ismerem az európán kívüli országokat/városokat..
Ja akkor értem, bár jobb lenne ha az atlaszod elővennéd!
Amúgy Irak meg Kazahsztán is ország!
utcsó: nem hittem volna hogy van papírból:OOO:$ XDD
de köszi
attyavilág, ennyire szerencsétlent.
fentről lefelé:
Kazasztán
Grúzia
Azerbajdzsán
Üzbegisztán
Kirgizisztán
Türkmenisztán
Tadzsikisztán
Szíria
Jordánia
Izrael
Irak
Irán
Afganisztán
Pakisztán
Egyiptom
Szaúd-Arábia
Egyesült Arab Emirségek
Omán
Jaman (ez már nincs a térképen, de közvetlem Omán alatt van)
a vízek pedig fenntről lefele:
Kaszpi-tenger
Perzsa-öböl
Ománi öböl
Vörös tenger
Amúgy ez a kérdés fake?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!