Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dél-Koreában, Japánban és...

Dél-Koreában, Japánban és Thaiföldön mennyire rasszisták a helyiek?

Figyelt kérdés

Ha kimennék orvosként ezekre a helyekre (még nem döntöttem el) befogadnának ha beszélem a nyelvüket?

Kinek van tapasztalata?

2013. szept. 22. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Japán egy nagyon kedves ország. Persze, ha ott élsz, akkor igazi japán nem lehetsz, hiszen Japán nem csak nemzetállam, hanem "fajállam". Azonban simán befogadnak, tehát nem lesz hátrányod abból, hogy külföldi vagy. Néhány nyugati országban sokkal nagyon a xenofóbia, mint Japánban. Egyébként Japán tele van négerekkel, és állítólag elég jól érzik magukat.

Azt még megjegyezném, hogy a japánok a legkedvesebb emberek, akikkel valaha találkoztam. Ha idegen vagy, akkor elég "hidegek", kb. mint a skandinávok, nem nagyon teregetik ki a magánéletüket. Azonban nagyon könnyű barátságokat kötni, sokkal könnyebb, mint Magyarországon. Nagyon gyakran ők a kezdeményezők.

Bár Koreáról nincs közvetlen tapasztalatom, de amiket olvastam, azok alátámasztják, amit az előttem lévő válaszoló írt. A koreaiak egyáltalán nem barátkoznak, még egymással sem, külföldivel pedig pláne nem. A barátságok már korán kialakulnak, és új embereket nem vesznek be a "csapatba". Egy nagyon xenofób ország, a külföldieket úgy utálják mint a szart, jobban, mint a dánok vagy a svájciak. A törökökről van valamennyire jó véleményük(aki ezen meglepődik, az keressen rá a neten). Társadalmi kapcsolatok terén nagyon gyengén állnak, legalábbis mindenki ezt mondta, aki huzamosabb időd eltöltött az országban. Koreaiakról én még jó véleményt nem igazán olvastam, sajnos :(

Mondom, én még nem voltam Koreában, tehát így kezeljétek a válaszom. Azonban sokat olvastam az országról, és nem lehet véletlen, hogy még a legdurvább Korea-fanok is azt írják, hogy koreaiakkal lényegében sansztalan normális kapcsolatot kialakítani(és akkor még nem barátságról beszéltem).

Ha vkit bővebben érdekel Korea: [link]

2013. szept. 28. 20:15
 12/13 anonim válasza:

Japánról én is jókat olvastam, nagyon kedvesek a külföldiekkel szemben, akkor valamelyest befogadóak is ha jól beszéled a nyelvet.

Most elképzelem mennyi esélye lenne fordítva: azaz egy Ázsiainak magyarországon hogy befogadjuk? :-)

2013. szept. 29. 19:14
 13/13 anonim válasza:
Egyértelműen Thaiföld a legrasszistább ország ázsiában!! Tudom, mert itt élek már jó pár éve! A fehér ember gunyneve "farang" kedves..:) A mosoly mögött nem más van mint adj pénzt mééég fizess.:) De ezt leszámítva amit egy idő után már leszarja az ember, nagyon élhető!Ha beszéled a thait némelyik osti nem fog meg érteni akkor sem,mivel olyan kicsi az agya,hogy nem érti,hogy hogy beszél a farang thait!? Viszont itt az orvosi ellátás és az orvosok a osztályon felüli és nincs ám hálapénz viszont megbecsülés jó fizetés az van!
2013. nov. 21. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!